© Foto: Depositphotos

Tuvojoties gadu mijai un Ziemas saulgriežiem, mēs savelkam gada un arī dzīves bilanci. Cik daudz no iecerētā ir izdevies realizēt. Cik maz no sasniegtā tiešām ir bijis pūļu vērts. Un kas ir tie cilvēki, ar ko mēs ikdienā dalām savus priekus un bēdas.  Cik daudz saņemam atbalstu no tuvākajiem un kurus no tiem ieraugām, kā konkurentus vai nelabvēļus?

Partneris ir sievietes dzīves pozīcija numur viens. Ar labu partneri sievietes sasniegumiem nav robežu, ar nepiemērotu partneri dzīves laiks, enerģija un nauda aizrit cīņā un pūlēs. Pūlēs izdzīvot, saprast, piedot, spēt, varēt. Un lai arī likteņa, jeb karmas grāmatā viss ir ierakstīts jau dzimšanas brīdī, dažas norādes Visums mums dod caur zodiakiem.

Kuri ir tie trīs zodiaki, kuru vīrieši ir lieliski dzīves partneri savu dabisko kvalitāšu dēļ. Savas dziļbūtības, iekšējas stājas, mīlestības prasmes un saderības dēļ? Tie, kuros dominē humora izjūta, godīgums, atbildības līmenis un cienījama uzvedība. Kādas pamatīpašības dotas šiem zodiakiem un kas tos padara par lieliskiem partnera kandidātiem?

Foto: Depositphotos

Viens no visgudrākajiem zodiakiem

Šis ir viens no visgudrākajiem zodiakiem visā debesjumā. Tā ir gaisa zīme, kas ne velti bieži tiek saistīta ar jauninājumiem un intelektu. Viņu spēcīgās analītiskās prasmes apvienojumā ar unikālu skatījumu uz pasauli padara viņus par dabiskiem domātājiem un problēmu risinātājiem.

Šī zodiaka vīriešu spēja domāt ārpus rāmjiem un pieņemt netradicionālas idejas veicina viņu inteliģences reputāciju. No vienas puses, šiem vīriešiem laulība var būt pārāk konservatīva. Tomēr tas neizslēdz iespēju viņiem izveidot ilgstošas attiecības. Viņi vienkārši risina visas lietas savā veidā. Taču, tā kā šim zodiakam attīstība ir tik svarīga, viņi sagaida, ka arī viņu dzīvesbiedrs būs izdomas bagāts un apveltīts ar plašu domāšanas iztēli.

Kas ir šis zodiaks, kurš ir inteliģents un racionāls, tāpēc var viegli pārrunāt savas domas ar savu dzīvesbiedru? Tas ir Ūdensvīrs, kam patīk atšifrēt mīklas un pārvarēt noslēpumus, tāpēc viņu dzīvesbiedra sarežģītības slāņi izraisīs viņu interesi.

Foto: Depositphotos

Ūdensvīrus vienmēr piesaista citi, kuriem ir kopīgi dažādi hobiji. Tas viņiem ļauj izveidot dziļu saikni ar savu partneri un nodrošina, ka viņiem nekad nekļūs garlaicīgi vienam ar otru. Tieši Ūdensvīra dzīvesbiedriem jāspēj pasmieties par sevi un izvairīties no vēlmes uztvert sevi pārāk nopietni. Ūdensvīri savus partnerus uztver kā kognitīvi un emocionāli sarežģītus, un viņiem būs pienākums atrisināt partnera mīklas.

Ūdensvīra vīriešiem nav raksturīgi būt greizsirdīgiem vai īpašnieciskiem. Taču, ja uzskatāt, ka kāds Ūdensvīrs ir tāds, tas nozīmē, ka viņam traucē kaut kas cits. Ūdensvīrs dažreiz ir kā bērns. Kad viņš kaut ko vēlas, tam jānotiek ātri. Dažreiz viņš var šķist kontrolējošs, bet patiesībā tā nav. Viņš vienkārši cenšas iegūt to, kas, viņaprāt, ir likumīgs. Ūdensvīri īsti neizrāda citiem savas emocijas. Viņi var pilnībā ignorēt greizsirdību, ja pat to jūt.

Ūdensvīra vīrietis vienkārši vairs nerunās ar jums, ja jutīs greizsirdības emociju. Viņš pats ir neatkarīgs un nevēlētos, lai kāds ar viņu būtu īpašniecisks. Attiecībās Ūdensvīrs tic, ka uzticas viens otram un piedāvā viens otram brīvību. Nebūtu prātīgi arī mēģināt padarīt viņu greizsirdīgu. Viņš, visticamāk, nolems, ka neesi viņam piemērots, un aizies. Tā ir taisnība, ka viņš dažreiz var nedaudz flirtēt, taču viņš nepārspīlē. Ja jūs zināt, ka viņš ir uzticīgs attiecībām, jums nav par ko uztraukties. Viņš parasti cīnās par tās personas godu, ar kuru viņš ir kopā, un viņš nekad nedarītu kaut ko, lai grautu jūsu attiecības.

Ūdensvīra vīrietis ir ar augstu iztēli. Viņš ir cilvēks ar raksturu. Viņš var pārsteigt ikvienu jau pirmajā tikšanās reizē.

Viņš dzīvo savu dzīvi pēc savas filozofijas. Viņa vienīgais mērķis ir panākumi dzīvē. Viņš vienmēr vēlas sasniegt lielus augstumus. Jūs redzēsiet viņu cīnāmies sacensībās. Viņam vislabāk patīk izaicinājumi un pūles, lai parādītu savu efektivitāti. Viņš domā loģiski. Jūs nekad nevarat likt viņam apdraudēt savu brīvību, ko viņš ļoti mīl. Lai vienmēr būtu viņa sirdī, jums vienmēr ir jādod viņam vieta vai jāļauj viņam izbaudīt brīvību.

Foto: Depositphotos

Bet, protams, neviens partneris nevar izturēt neierobežotu vai neierobežotu brīvības ļaunprātīgu izmantošanu. Tātad jūs varat pārliecināt savu partneri, pieklājīgi pasakot, ka jums nav problēmu ar viņa neatkarību, bet vēlaties tikai drošību un apņemšanos. Ūdensvīram ir laba humora izjūta un viņš saprot, viņš noteikti sapratīs. Ūdensvīra vīrietim ir dziļa romantika. Viņš ir garīgi aizrautīgs ar mīlestību. Viņa tagadnē jums nekad netrūks mīlestības. Viņš tevi mīlēs tik kaislīgi, ka var tev piedāvāt visu pasaules laimi. Viņš padarīs jūs par visjaukāko cilvēku.

Katra sieviete primāri vēlas godīgumu vai lojalitāti savā vīrietī. Tātad šo īpašību jūs noteikti varat atrast savā Ūdensvīra partnerī. Viņš ir ļoti tīrs ar savu sirdi. Viņa raksturā jūs neatradīsiet nekādu netīrību. Un brīnišķīgākais ir tas, ka viņš uzturēs attiecības mūža garumā. Tomēr viņš ir apmulsis cilvēks.

Ūdensvīrs parasti nav pārliecināts par saviem lēmumiem. Un kamēr viņš nav pārliecināts, viņš nepagarinās savas saistības.

Tāpēc jums ir jāpaskaidro viņam, ka viņa lēmums veidot attiecības ar jums ir pilnīgi pareizs. Ja esat Svaru vai Dvīņu dāma, jūs esat vispiemērotākais partneris vīrietim Ūdensvīram. Ūdensvīra prātā vienmēr ir redzamas šaubas. Bet viņš arī atrisina savas neskaidrības. Atrodoties attiecībās, jūs vienmēr būsiet laimīga. Bet Ūdensvīra zodiaka vīriešu dusmīgā uzvedība bieži var jūs sāpināt. Viņam ir sava doktrīna, kā dzīvot jēgpilnu dzīvi. Tāpēc jums vienmēr būs jāciena viņa viedoklis, ja vēlaties atrast savu vietu viņa sirdī. Taču, lieki neuztraucieties! Viņš ir brīnišķīgākais vīrs un cēlākais no visām zodiaka zīmēm.

Kā savaldzināt Dvīni?

Otra iespēja, ko debesis tev var piedāvāt laimīgām partnerattiecībām, ir zodiaks, kurš pārstāv gaisa zīmi, kas pazīstama ar savu pielāgošanās spēju un lieliskām komunikācijas prasmēm. Šie vīrieši ir attapīgi un tiem piemīt dabiska zinātkāre, kas viņos izraisa zināšanu slāpes. Viņu spēja ātri aptvert sarežģītus jēdzienus un iesaistīties stimulējošās sarunās parāda viņu intelektuālo meistarību. Un, lai arī viņi ir ziņkārīgi, nevēloties pārāk ilgi palikt vienā vietā, šie partneri var arī kļūt par racionāliem un uzticamiem vīriem.

Kas ir šis zodiaks, kas ar savu dzīvsudraba aktīvo dabu ir runīgākie cilvēki Rietumu zodiakā. Jo tieši šī ir viņu visaugstāk novērtētā dāvana. Tie ir Dvīņi, kam ir vajadzīgs partneris, kas spēj viņus intelektuāli stimulēt. Viņi labprātāk brīnās lielāko savas dzīves daļu un apprecēsies vēlāk, kad beidzot sapratīs, ka arī laulība var būt jautra. Dvīņu vīrietis kā vīrs - sabiedrisks, viegls un atjautīgs, uzstājīgs un neiecietīgs. Viņam patiks, ja būs kāds, ar ko vienmēr runāt. Viņam jāiemācās - būt pacietīgākam.

Tomēr, tā kā brīvība viņam ir vajadzīga vairāk nekā jebkas cits, viņš var nebūt tas vīrs, kas piedāvātu jums drošības sajūtu un pārāk lielu noslēgtību. Jūsu attiecības ar viņu neuzlabosies, ja nevirzīsiet savu intelektuālo attīstību un centienus par prioritāti. Viņa nemierīgums un neparedzamība nedos pārāk daudz iespēju atpūsties.

Dvīņu vīrs nekad nevēlēsies pavadīt pārāk daudz laika mājās, jo viņam paliek garlaicīgi, uzturoties telpās un rutīnā. Turklāt viņam, lielākoties, ļoti nepatīk darīt neko sadzīvisku. Šim vīrietim ir vajadzīga dažādība. Viņa dienas kārtība vienmēr ir pilna, un viņam patīk regulāri tikties ar draugiem. Viņam ir ļoti racionāls prāts, un viņš zina, kā jūs atvēsināt, kad esat pārāk saspringta par dzīvi. Tā kā viņa humora izjūta ir ļoti attīstīta, sagaidiet, ka viņš vienmēr izspēlēs labu joku un saskatīs lietas labo pusi. Neesiet pārāk nopietns viņa tuvumā, jo viņam tas nepatiktu. Viņš var būt ideāls vīrs vai sliktākais vīrs atkarībā no tā, kurš vēlas viņu precēt. Precējies viņš ir vislaimīgākais, ja viņa sieva ļoti labi saprotas ar viņa draugiem. Vienmēr atcerieties, ka viņam patīk flirtēt.

Foto: Depositphotos

Vienu nevar noliegt - ja vēlaties būt laimīga Dvīņa sieva, jums ir jāseko viņam līdzi, jo viņam būs vienalga, kad jūs atpaliekat. Ļoti mīlot savu brīvību un cienītājus, viņš no fiziskā, emocionālā un garīgā viedokļa sazināsies ar sievieti, kura novērtē viņu viņa īpašību dēļ un kam nerūp, ko viņš dara, kad nav ar viņu. Mīlēšanās laikā viņš ieliek daudz kaisles un spēka. Viņam nepatīk redzēt visapkārt stulbumu, un viņš var ātri aizsvilties par nenozīmīgām lietām. Kā savaldzināt Dvīni? Neizrādi, ka viņš tev varētu būt vajadzīgs dzīvē, rīkojies tā, it kā viņš būtu tas, kurš pieņem lēmumu. Esi gudra, atjautīga un velti viņam laiku, jo viņš vēlas redzēt, ka jūs spējat stāvēt katrs atsevišķi savā dzīvē un joprojām varat un gribat atrast laiku būt arī kopā ar viņu randiņā. Šis vīrietis visu laiku ir tomēr nedaudz jāstimulē, jāprovocē uz jaunām lietām vai interesantām nodarbēm.

Jūs varētu viņam izvirzīt aizraujošus mērķus. Nestrīdieties, bet debatējiet, runājot ar Dvīņu vīrieti. Viņam patīk tevī saskatīt kaislību, tomēr viņš nav tik liels konfliktu cienītājs. Jūs izskatīsieties jauki viņa acīs, ja būsiet neatkarīga un jums nekādā veidā nebūs itkā vajadzīga viņa palīdzība.

Viņam ļoti piestāvētu sieviete Dvīņi, taču neskumstiet, ja gadās piedzimt citā zodiakā, vienkārši paskatieties uz Dvīņu sievietes iezīmēm un noskaidrojiet, kuras no tām ir līdzīgas jums vai pie kurām jūs varētu strādāt.

Pilnveidojieties. Vienkārši parādiet viņam, ka negaidāt neko pretī savai mīlestībai, un viņš uzskatīs, ka esat viņa cienīga. Viņš nebūtu kopā ar kādu, kurš mēģina kaut ko viņā mainīt. Dvīņa sapņu dāma ir ļoti iemīlējusies šajā vīrietī un atbalsta visu, ko viņš varētu vēlēties. Viņai vajadzētu būt viņa mūzai un personai, kas viņu visvairāk iedvesmo, nemaz nerunājot par sabiedroto kādā slepenā plānā. Nekad nespiediet viņu uzņemties saistības, jo viņš uz to nereaģē un var pat aizbēgt.

Svaru vīrieti interesē divas lietas

Un trešais uzvarētājs no divpadsmit zodiaku zvaigznāja, ir tas, kuru pārvalda Venera, tāpēc tie ir pazīstami ar savu skaistuma un harmonijas atzinību. Šīs gaisa zīmes spēja aplūkot situācijas no vairākām perspektīvām veicina viņu emocionālās inteliģences reputāciju. Viņi bieži izceļas sociālās situācijās, pateicoties savai diplomātiskajai un taktiskajai pieejai, parādot atšķirīgu inteliģences aspektu. Taču, lai viss neliktos tik rožaini šim zodiakam, viņi var kļūt nežēlīgi pret partneri.

Vīrieši šajā zodiakā ir greizsirdīgāki nekā sievietes tajā pašā zīmē. Un uzreiz pateikt to nav iespējams, jo kad pirmo reizi viņu satiksiet, redzēsiet, kāds viņš ir piezemēts un atturīgs.

Tomēr dziļi sirdī, tie jūtas neaizsargāti, smalki un bieži vien aizdomīgi. Tāpēc viņam ir vajadzīgs partneris, kurš ir gatavs pavadīt pēc iespējas vairāk laika viņam blakus. Kas ir šis zodiaks, kas, par laimi, nav greizsirdīgs? Svari ir tas zodiaks, kura vīriešiem patīk uzvesties tā, it kā viņš būtu greizsirdīgs. Svaru vīrieti interesē divas lietas: izvairīties no konfliktiem un būt patīkamam. Vienmēr meklējot mieru un harmoniju, Svaru zodiaka vīrietis, darīs visu, lai jūsu attiecības būtu laimīgas un veselīgas. Būdams lielisks sarunu biedrs, viņš prasmīgi pārrunā jebkuru tēmu.

Foto: Depositphotos

Tā kā viņš nevēlas konfrontēties ar partneri, viņš bieži piever acis un neredz lietas. Viņš ir cilvēks, kurš tic loģikai. Viņš pats ir godīgs un tic godīgumam. Liela sirds, strādīgs darbs un sirsnība nosaka Svaru vīrieša profilu. Vīrietis Svari parasti ir vienkāršs, prātīgs, jautri mīlošs un sociāli orientēts cilvēks. Viņa sejā atspoguļojas prieka noskaņas. Tas, ko viņš attiecībās vēlas, ir stabilitāte. Bet viņš pats savās domās ir nestabils. Ja esat godīga pret viņu, viņš vienmēr cienīs jūs. Viņam patīk saglabāt līdzsvaru dzīvē. Viņš dzīvē negrib ne vairāk, ne mazāk.

Viņa cerības nav tik lielas, bet jā, viņš ir prasīgs. Svaru vīram ļoti patīk iegūt zināšanas. Viņa vienkāršība ir burvīga. Svari ir ļoti pieķērušies dabai un kultūrai. Svaru vīrietim ir selektīva gaume, kas sliecas uz dārgo un izcilāko kvalitāti. Viņam visam jābūt kārtībā, kārtīgam un tīram. Viņam nepatīk iet netīrās vietās. Vīrs - Svari, ir ļoti garīgs un tic Dievam, taču bieži viņš ir arī māņticīgs un tic pārdabiskām lietām. Viņš ir veltīts gan ģimenei, gan sabiedrībai. Viņam patīk uzturēt savu reputāciju. Viņa burvīgā personība var jūs aizraut vai iekarot jūsu sirdi. Neteikdams ne vārda, viņš sapratīs jūsu vēlmes. Ar viņu jūs vienmēr iegūsit milzīgu mīlestību un cieņu.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv