Jaunava ir dievietes, Dievmātes, nevainības simbols. Viņa ir ideāls sev un citiem. Jaunava tiecas uz perfekcionismu it visās dzīves jomās. Būdama zemes zīme, tā spēj radīt auglīgu augsni, no kuras izaudzēt vislielākās šīs zemes bagātības. 24. februārī pulksten 14.31 Pilnmēness ieiet Jaunavas zīmē.

Skolotāju skolotāja

Viņas galvenie uzdevumi ir kalpošana un cilvēku izgaismošana caur zināšanām. Jaunava ir skolotāju skolotāja. Viņa tic disciplīnai un kārtībai, tīrībai un skaidrībai ikvienā dzīves solī. Jaunava aicina cilvēci augt prāta, dvēseles un auguma tīrībā, disciplinēt sevi vērtīgajā, atbrīvojoties no destruktīviem ieradumiem.

Foto: Depositphotos

Tāpat Jaunava ir iedvesmotāja mums visiem un atgādina, ka ikviens, ikkatrs sevī nes ļoti unikālu, ļoti vērtīgu dāvanu - savu sirds talantu. Ar to mēs katrs esam piedzimis. Mūsu katra vissvarīgākais uzdevums ir atpazīt, atminēties šo dāvanu un meistarot līdz izcilībai, lai ar to nestu vērtības pasaulei un kalpotu cilvēcei, ceļot kolektīvās enerģijas vibrācijas. Lauzt domu konstrukcijas

Pilnmēness Jaunavas zīmē izgaismo tās ēnas patiesības, tās realitātes, ko, iespējams, līdz šim mums ir izdevies slēpt, neieraudzīt.

Tā galvenais uzdevums ir saistīts ar ļoti fundamentālām vērtībām. Kur tu šobrīd esi? Ko tu šobrīd dari? Ko tu šobrīd sev atļauj uzdrīkstēties? No kā tu sevi atturi? Ko kontrolē un stādina tavas bailes?

Vai tas, ko tu šobrīd redzi par sevi, tev patīk? Vai tu sev patīc? Vai tu lepojies ar sevi un to, ko tu dari? Vai tu lepojies ar savām dāvanām? Iespējams, ka uz daļu jautājumu tu atbildēsi ar drosmīgu JĀ, bet, iespējams, kāds NĒ būtiski izgaismos tos fundamentus, ko tik ļoti sargā tavas bailes… bailes, ka var neizdoties. Bailes, ka neesi gana labs, gana talantīgs, ka neesi gana spēcīgs, lai uzdrīkstētos. Bet tas viss ir tikai tavu domu konstrukcijas, ko tikai tu vari atpazīt un mainīt. Un par to arī ir šis pilnmēness.

Ko māca Jaunava?

Pilnmēness Jaunavas zīmē mums atklāj ēnas tur, kur esam uzaudzējuši sev tik augstus standartus, vēloties būt tik perfekti, ka tādēļ nespējam vienkārši būt un sākt darīt. Sev iestāstām, ka nav vēl īstais laiks, nav vēl pareizie apstākļi, ka es vēl neesmu gatavs… Un tā atliekam sev būtisko atkal un atkal. Jaunavas enerģija visaugstākajā tās izpausmē mums māca, ka mēs jau esam gatavi, kad piedzimstam. Ka mēs katrs esam “viens no viena”, vienmēr cieņpilni un pilnīgi tieši tādi, kādi esam.

Foto: Depositphotos

Šajā pilnmēness laikā pajautā sev, kādēļ tu esi šeit un vai zini, kur vēlies būt. Pēc tam pajautā sev, kādus soļus tu veic, lai sasniegtu to, ko tu patiesi vēlies. Vai tu ej motivēti ar skaidru mērķi, disciplinējot sevi katru dienu, tajā pašā laikā saglabājot dziļu mīlestību un cieņu pret sevi? Vai tomēr tu ej soli uz priekšu un tad divus atpakaļ, ļaujot bailēm un nedrošībām sevi ietekmēt?

Neticēt viltus pārliecībām

Ejot cauri šim pilnmēnesim Jaunavas zīmē, apzinies visas savas ēnas puses, kur nejūties gana pārliecināts. Mēs bieži vien kritizējam un kauninām sevi, jo diemžēl to mums un mūsu senčiem ir mācījuši pagātnes laiki. Mēs nejūtamies sava talantu cienīgi un stindzinām tos. Mēs neļaujam citiem saņemt to, kas mums būtu jādod, kas nāk caur mums, jo esam pārāk nobijušies, ka neesam ideāli.

Foto: Depositphotos

Mēs pat varam ticēt savām viltus pārliecībām, ka neesam pietiekami vērtīgi, ka nezinām gana daudz, ka mūsos nav atbilstošo ​​zināšanu vai sertifikāta. Pilnmēness Jaunavā ir laiks, lai apzinātos sevi un to, uz ko esam spējīgi, un drosmīgi realizētu savu potenciālu. Ir pienācis laiks pāriet no trūkuma enerģijas, kas mums saka, ka neesam gana labi, uz pārpilnības enerģiju, kas norāda, ka esam pilni savā pilnībā.

Atbrīvoties no bailēm

Galvenais šā perioda darbs ir atpazīt un pieņemt savas kļūdas un atbrīvoties no bailēm, ka varam kļūdīties. Kļūdas ir mācības, kas mums māca par nākotni. Tās ved mūs pa jauniem atklājumu ceļiem par sevi un parāda situācijas, kuras citādi mēs nevarētu ieraudzīt. Mēs augam brīžos, kad kļūdāmies, ja vien uzņemamies par to atbildību, mācāmies no tā un dodamies tālāk, jau pakāpjoties augstāk savā izaugsmē un apziņā.

Foto: Depositphotos

Mums ir būtiski pieņemt, ka kļūdas ir vienkārši daļa no dzīves, bet to dēļ mēs nedrīkstam padoties, nedrīkstam apstāties pretī saviem sapņiem. Tieši pateicoties kļūdām, mēs sevi slīpējam kā neapstrādātu dimantu, lai kļūtu par briljantu.

Unikāla enerģijas ass

Foto: Depositphotos

Mēness šobrīd atrodas Jaunavas zīmē, savukārt Saule opozīcijā - Zivju zīmē. Jaunava un Zivis kopā veido unikālu enerģijas asi, uz kuras abos galos atrodas katras zīmes galējās izpausmes jeb ēnas puses. Savukārt vidū, kur satiekas šīs abas enerģijas, atrodas to visaugstāko vibrāciju integrācija. Mums vienmēr ir brīvā griba savienoties ar zemākajām vai augstākajām izpausmēm.

Kamēr Zivis ir plūstoša, intuitīva un sapņaina zīme, Jaunava pārstāv formu, kārtību un detaļu tīrību. Kur Jaunava ir saistīta ar zemi un matēriju, tur Zivis aizpeld citu pasauļu ūdeņos un bezgalības telpā. Zivis neredz atšķirību starp mums un citiem. Tās māca, ka mēs visi esam viens, saistīti ar vienoto Visuma apziņu.

Foto: Depositphotos

Savukārt Jaunava vēlas struktūru, skaidrību un fizisku kontaktu. Zivis mudina mūs nereaģēt uz emocijām, bet gan tās vērot, sajust un atpazīt. Zivis seko Visuma plūsmai, savukārt Jaunava rīkojas.

Jaunava arī izprot Visuma plūsmu, bet izvēlas doties skaidrā virzienā. Tā atzīst, ka ir vajadzīgas robežas starp uzticēšanos un plūšanu, saglabājot skaidru virzību un vadību.

Zivju un Jaunavas zīmju zemākās vibrācijas ietver sevī atkarības, aizmiršanās, bēgšanas, emocionālos uzplūdumus savienojumā ar pārlieku kritiku, kontroli un destruktīvu perfekcionismu. Šajā pilnmēnesī pajautā sev: “Kas man ir jāmaina, lai varētu veselīgi reaģēt uz kritiku un uz savu dzīvi kopumā? Kā es varu atšķirt sevī savas emocijas no citu cilvēku emocijām? Kur man ir svarīgi zināt robežas un kā es varu veidot skaidru struktūru, kurā varu izpaust savas visradošākās vīzijas?"

Celt augstākajās vibrācijās

Pilnmēness Jaunavā aicina strādāt ar savām ēnas pusēm un tās mainīt un celt augstākajās vibrācijās. Šis ir ideāls laiks, lai ieraudzītu sevi jaunā gaismā — tajā, kurā izgaismojas tavi visvērtīgākie talanti. Šis ir arī laiks, lai ar godu un lepnumu saņemt atzinību par savu darbu un talantiem.

Foto: Depositphotos

Jaunavas un Zivju savienošanās rada bezgalīgas izaugsmes zināšanās un intuitīvu uzticēšanos, ka viss notiek tam paredzētajā laikā, telpā un vietā. Zini, ka tu esi unikāls, viens no viena ar savu neatkārtojamo zvaigžņu rakstu, kas radies tavā piedzimšanas mirklī. Tādēļ apzinies to un drosmīgi mirdzi savās dāvanās.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv