© Publicitātes foto

Modes prognoze 2024. gada pavasarim?  Atbrīvo sevī esošo zvēru. No leoparda plankumiem līdz zebras svītrām – modes podiums šajā sezonā ir kā safari un nedaudz kā Alpu ganības ar savām brūni-melnajām plankumainām govīm.

Lielajā modes gobelenā dzīvnieku rakstu apdruka ir pārdroši dumpinieciska. Tā ir migrējusi no modes arhīvu dzīlēm, lai liktu lietā sevi kā obligātu 2024. gada pavasara tendenci. Aizmirstiet par smalkumu — šīs sezonas paziņojums ir dzīvnieku nospiedumu valdzinājums.

Leoparda apdruka: mūžīgā klasika

Publicitātes foto

Leoparda apdruka tā īsti nekur nebija pazudusi. Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējusi modes cienītāja vai iesācēja stila džungļos, leoparda apdruka ir obligāta. Vēlajām brokastīm izvēlieties plūstošu kleitu ar leoparda rakstu vai arī jaku, lai paspilgtinātu savu ikdienas džinsu un baltā krekla klasisko kombināciju. Atcerieties, ka leopards ir praktiski neitrāls, tāpēc to brīvi var sajaukt un saskaņot ar drosmīgām krāsām.

Zebras svītras: vienkrāsaina maģija

Svītras vienmēr ir laba ideja, it īpaši, ja to iedvesma ir no elegantajām zebrām. Šajā sezonā izvēlieties vienkrāsainu apģērbu ar zebras apdruku. Midi svārki ar zebras apdruku, kas apvienoti ar vienkrāsainu augšdaļu, ir elegants veids, kā izteikties nepārspīlējot. Nebaidieties eksperimentēt ar kontrastējošiem aksesuāriem, lai iegūtu papildu popmūziku.

Čūskas apdruka: gluda jo gluda

Slīdiet uz tendenci ar čūskas apdruku. Šis raksts piešķir asumu jebkuram apģērbam. Neatkarīgi no tā, vai tā ir blūze ar čūskas apdruku vai zābaki, jūs būsiet bīstami neatvairāma, lai kur dotos. Profesionāls padoms: čūskas apdruka izskatās lieliski, ja to apvieno ar džinsa audumu.

Tīģera svītras: ugunīgas un bezbailīgas

Vai vēlaties iemiesot nikna tīģera garu? Izvēlies tīģera svītras! Šī treknā apdruka (jo zebra būs filigrānāka) ir lieliski piemērota tiem, kas vēlas izteikties. Tīģera raksta žakete vai T-krekls uzlabos kopskatu. Sajauciet to ar vienkrāsainu apģērbu un ļaujiet tīģerim runāt.

Ātrs kā gepards

Publicitātes foto

Pārvaldiet planētas ātrākā kaķa enerģiju ar geparda apdruku. Neatkarīgi no tā, vai tas ir kombinezons ar geparda rakstu vai mini svārki, jūs noteikti kļūsiet par sezonas stila sprinteri. Nekautrējieties savos aksesuāros iekļaut geparda apdruku —soma vai apavi var pacelt apģērbu jaunā līmenī.

Cow Print atgriešanās

Šajos melnajos (vai brūnajos) plankumos uz balta audekla ir kas neatvairāmi burvīgs un atgādina laiskas dienas fermā un dīvainus piedzīvojumus laukos. No ikdienišķiem vēlo brokastu randiņiem līdz vakara izklaidēm — govs apdruka nemanāmi pāriet no dienas uz nakti. Iedomājieties elegantus govs raksta midi svārkus, kas apvienoti ar vienkrāsainu T-kreklu, lai radītu mierīgu noskaņu, vai izvēlieties jaku ar govs rakstu, lai uzlabotu savu ielas stila spēli.

Kāda ir ideālā zebras kleita?

Publicitātes foto

Kleita līdz ceļiem ar garām piedurknēm no viegla auduma - mīksta un spīdīga. Midi piegriezums ir lieliski piemērots šā perioda temperatūrai un ir apstiprināts kā viegli pielāgojams dienas un vakara izskatam.

Izsmalcināta un glaimojoša detaļa, nedaudz piegriezums sāniski, kā arī īpaši garas piedurknes, kas nosedz plaukstas locītavas.

Apģērbs, ko glabāt drēbju skapī un ilgstoši izmantot.

Ko līdzīgu viegli atrast pat par zemu cenu vai no mazāk vērtīgiem un lētākiem materiāliem nekā zīds.

Kā pieskaņot zebras kleitu 2024. gada ziemā?

Pārāk agresīvs? Labāk teikt… mežonīgs. Oriģinālajai kleitai ir izšķirošs izskats, īpaši ziemas vakaros. Tomēr pietiek ar vienkāršu virsdrēbju pievienošanu - piemēram, garu, tumšu un vīrišķīgu mēteli, lai to varētu lietot pat dienas laikā. Vakariņām, aperitīvam vai īpašai tikšanās reizei - noslēpums ir pievienot garus, kontrastējošus vai šīs sezonas aktuālās zilās krāsas auskarus.

Publicitātes foto

Un kombinācijā ar caurspīdīgām zeķēm zebras kleita pārvēršas par izteiksmīgu apģērbu. Zeķu plānums piešķir elegantu un izsmalcinātu pievilcību, kā arī mazina apģērba dabisko pārdrošību. Tas pats attiecas uz apavu izvēli — zemu papēžu pāri, kas slaidina figūru un padara koptēlu ārkārtīgi sievišķīgu.

Dubultais atslēgvārds urban wild. Tendence, ar ko eksperimentēt uzreiz un bez briesmām.

5 stila padomi, kā valkāt dzīvnieka apdruku 20, 30, 40, 50 un 60+ gadu vecumā

Publicitātes foto

Eksotika vienmēr ir fascinējusi modi. Ava Gārdnere un Džekija Kenedija ir tikai dažas no ikonām, kuras ir iemūžinātas, tērpušās kleitā ar leoparda rakstu. Taču dzīvnieciskā apvienošana mūsdienās ir mānīgāka nekā agrāk: ir viegli iegrimt vulgaritātē, ir grūti uzlabot plankumaino apdruku ar eleganci. Biežākā kļūda? Koncentrēšanās uz nepareizajiem priekšmetiem jebkurā vecumā. Šeit ir neliels stila ceļvedis, kā “valkāt dzīvniekus” 20, 30, 40, 50 un 60+ gados, pamatojoties katra laikmeta vispiemērotākajiem izstrādājumiem.

Kā saskaņot dzīvnieku 20 gadu vecumā?

Valkāt leoparda apdruku 20 gadu vecumā ir likumīgi, taču pastāv risks izskatīties dažus gadus vecākai. Kā aktualizēt šo lielisko klasiku? Dzīvnieku raksta kleitas vietā ieteicams koncentrēties uz apģērbiem ar plankumainu apdruku, bet no jauneklīgākiem audumiem izvēlēties, piemēram, džinsu. Dzīvnieciskas apdrukas džinsa jaka ir lieliski piemērota, lai to apvienotu ar citām 2024. gada tendencēm, ko Z paaudze iemīļojusi visvairāk - snīkeri, kedas, crop topi.

Kā saskaņot raibumu 30 gadu vecumā?

Dzīvnieku apdruka ir viena no perfektajām 30 gadu vecumā. Nav nejaušība, ka dīvas to valkāja tieši šajā savas dzīves posmā. Savukārt karjeras sievietes, kas ir uzmanīgas pret stilu un vienmēr steidzīgas, šo printu var aktualizēt aksesuāros - šallē vai somiņas apdrukā.

Publicitātes foto

Leoparda midi svārki ir eleganti, kas vislabāk piestāv trīsdesmitgadnieču garderobei. Kombinējami ar baltu kreklu un pop aksesuāriem no biroja līdz aperitīvam.

Kā saskaņot dzīvnieku 40 gadu vecumā?

40 gadu vecumā obligāts priekšmets ir kleita ar leoparda rakstu. Apģērbs, kas šajā vecuma posmā sniedz izsmalcinātu pieskārienu 25 stundas diennaktī. Vienkārši koncentrējieties uz daudzpusīgu midi kleitu ar plankumainu apdruku, ko valkāt ar neitrālām virsdrēbēm un aksesuāriem: bēša trenča mēteli un (kāpēc ne) krokodila ādas apdrukas somu. Uzdrīkstēšanās un dažādu dzīvnieku nospiedumu kombinācija ir atļauta, ja tā ir pareizi līdzsvarota.

Kā pieskaņot dzīvnieciskumu 50 gadiem?

Piecdesmitgadnieku izskats 2024. gadā? Pilnīgs roks. Tāpēc drēbju skapī nevar iztrūkt taisnas un brīva piegriezuma plankumainas bikses. Astoņdesmito gadu obligāts priekšmets, kas joprojām ir moderns. Noslēpums ir apvienot, pārāk neizjaucot koptēlu. Apdrukāts T-krekls, ādas jaka un metāla sandales. Nostalģiski un krāšņi kopā.

Kā saskaņot leoparda apdruku 60+ gadu vecumā?

Sešdesmit gadu vecumā var būt grūti atrast daudzpusīgas un oriģinālas apdrukas, ko iekļaut garderobē. Ziedi jau redzēti, strīpas - skolniecēm. Bet iekļaujiet to apģērbā nelielās devās. Piemēram, mīksts tops vai korsetes modelis, kas uzlabos tradicionālos zīmuļa svārkus. Stila pieskāriens, kas nepaliek nepamanīts.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv