Rīgas modes nedēļas ietvaros dizainere Anna Krūze radījusi jaunās sezonas kolekciju, kam raksturīga drosme audumu un faktūru izvēlē.

Zīmols “ANNA KRUZ” šogad vēlējies izteikt sievišķo mainīgumu un eleganci, kas arī ir izdevies.

Jaunā kolekcija pārsteidza skatītājus / Dmitrijs Suļžics/MN

Dizainere savai kolekcijai izmantoja klasiskus siluetus, kas izcili papildināti ar provokatīvām detaļām un metāliskiem materiāliem. Veidojot kolekciju, īpaša uzmanība pievērsta ekoloģiskajiem aspektiem.

Modes skates laikā uz mēles kāpa arī četrkājaini draugi / Dmitrijs Suļžics/MN

Anna Krūze īsā sarunā pēc skates atklāja savas sajūtas:

“Uztraukums šogad nebija un tas ir interesanti, bet tas droši vien tāpēc, ka man pašai nebija jāiet pa mēli. Mans darbiņš jau bija paveikts. Vairāk man galvā raisījās domas, kā lai paspēju vēl paveikt dažādus darbus, jo man priekšā ir kolekcijas prezentācija, kam šajās dienās arī veltu enerģiju.

Melnā krāsa kolecijā dominēja, bet tā radīja arī spēcīgu pēcgaršu / Dmitrijs Suļžics/MN

Gandarījums ir, protams, bet tas ir paskrējis ļoti ātri. Skates minūtes aizlido vēja spārniem. Es ceru, ka mums būs skaisti video materiāli un bildes, kuras es varēšu skatīties un skatīties, lai atgrieztos skatē.

Anna Krūze ir dizainere, kas izvēlas eksperimentēt un uzdrīkstēties / Dmitrijs Suļžics/MN

Jautājot par iedvesmu, dizainere atgriežas pie saknēm: “Nav tā, ka es kaut kur konkrēti smeļos iedvesmu. Mans tēls ir jau izveidojies. Pašpārliecināta un drosmīga sieviete. Un tas ir tāpēc, ka es radu tērpus, kādus es pati vēlētos vilkt.”

Modes skati skaties šeit:

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv