Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Ekonomika \ Latvijā

"Tokyo City" vadība darbiniekiem sola, ka viņi visu algu saņems oficiāli uz kartes

© Vladislavs Proškins, F64 Photo Agency

Pēc Valsts ieņēmumu dienesta reida, kura laikā "Tokyo City" turpināja maksāt aplokšņu algas, Kr.Barona ielas restorāna direktore Dace Gaspažiņa-Korecka darbiniekiem skaidroja, ka tagad viņi visu algu saņems oficiāli uz kartes, vēsta LTV raidījums "Aizliegtais paņēmiens".

"Likmes paliek tādas pašas, vienkārši to, ko saņēmāt vēl papildus, to jūs saņemsiet uz kartes," "Aizliegtā paņēmiena" fiksētā videofragmentā "Tokyo City" Barona ielas vadītāja D. Gaspažiņa Korecka skaidro darbiniekiem, norādot, ka "VID mūs ir piespiedis pie sienas."

"Bet, ja, piemēram, mūsējie izlemtu, mēs aizveram, ko tad valsts dabūtu? Viņi būtu mīnusā. Viņi pat to, ko mēs maksājam, nedabūtu. Viņi arī grib visu, lai ir simtprocentīgi, bet tajā pašā laikā viņi nedomā, ka ir cilvēki, kas vairs nesaglabās savu biznesu, viņi dosies uz citu valsti. Kur mazāk nodokļu jāmaksā,” klāstīja direktore.

Vladislavs Proškins, F64 Photo Agency

Jau vēstīts, ka LTV raidījums "Aizliegtais paņēmiens" ziņoja, ka uzņēmums "Tokyo City" līdz šim vairākus gadus daļu algas darbiniekiem maksājis aploksnēs.

Avots: lsm.lv