Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Ekonomika \ Latvijā

Nākamnedēļ "Lidl" rīkos pirmo "noliktavas izpārdošanu"; "Melnā Piektdiena" skaudībā nobālēs, sola veikals

© MN

Ieviešot Latvijā tradīciju, kas citās "Lidl" darbības valstīs jau ieguvusi kulta iepirkšanās kampaņas statusu, nedēļā no 15.janvāra "Lidl" rīkos pirmo "noliktavas izpārdošanu" kurā piedāvās visdažādākās nepārtikas preces - apģērbus lieliem un maziem, virtuves rīkus un noderīgus DIY dārza un remonta darbu instrumentus.

Ņemot vērā, ka "Lidl" sezonālās izpārdošanas preču cenas sāksies no 1 eiro un atlaides pārsniegs 50% no preces regulārās pamatcenas, konkrētas piedāvātās preces iepriekš netiks izziņotas, lai neradītu pārāk lielu ažiotāžu veikalos un sociālajos medijos. Tāpat jāņem vērā, ka šī izpārdošana nenotiks visos "Lidl" veikalos. Saraksts ar veikaliem, kuros noritēs "noliktavas izpārdošana" būs atrodams mājaslapā lidl.lv un veikalos izvietotajos bukletos.

"Mēs šoreiz pazeminām cenas līdz tādam līmenim, kas pat Melnajai Piektdienai liktu skaudībā nobālēt," atklāj Nikola Balabans, "Lidl Latvija" valdes loceklis. "Šī ir lieliska iespēja pagarināt dāvanu sezonu, kā arī iegādāties daudzas nepieciešamas preces par maciņam īpaši draudzīgām cenām. Tas ir ļoti nozīmīgi janvārī, kad daudzu ģimeņu budžetus ir krietni paplucinājuši Ziemassvētku iepirkšanās un jaungada svinību tēriņi."

Atlaižu meklētājiem noteikti jāņem vērā, ka sezonālajā "noliktavas izpārdošanā" piedāvāto preču apjoms, kā jau vienmēr "Lidl" veikalos, ir ierobežots un pieejamo preču skaits nav bezgalīgs. Tādēļ iespējams, ka izpārdošanā piedāvātās preces izbeigsies ātri.

"Lidl" veikali, kuros notiks sezonālā "noliktavas izpārdošana"

Rīga, Anniņmuižas iela 8A.

Rīga, Augusta Deglava iela 160.

Rīga, Brīvības gatve 254.

Rīga, Prūšu iela 1.

Liepāja, Ganību 182.

Ventspils, Kuldīgas iela 90.

Tukums, Raudas 17A.

Jūrmala, Talsu šoseja 40.

Jēkabpils, Ledus iela 5.

Rēzekne, Atbrīvošanas aleja 125.