Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ieskaties - citādi horoskopi

© F64

3.lapa

Kaķis

  1. janvāris - 17. februāris

Raksturlielumi un atslēgas vārdi: asa uztvere, noslēgtība, noslēpumainība, intelekts, intuīcija, pārdabiskas novērošanas spējas, izvēlība, neatkarība.

Kaķim ir ātrs un ass prāts. Arī humora ziņā, jo viņš ir asprātīgs. Viņam piemīt nevainojams intelekts, turklāt prāts ir kā rentgenstari - viņš it kā redz notikumus, lietas un personas no iekšpuses. To var saukt arī par sesto maņu. Tieši tāpēc Kaķim piemīt nestandarta redzējums. Viņš ļoti veiksmīgi rīkojas, kad nepieciešams apgūt jaunas perspektīvas.

Tomēr Kaķis nav tikai auksts prāta cilvēks, sirdī viņam ir labi nodomi. Viņš, ja vēlas, var būt ļoti labsirdīgs un augstsirdīgs, izrādīt līdzjūtību, un tas dara viņu ļoti pievilcīgu.

Kaķis ir humāns, apkārtējie viņu mīl, taču reizēm viņš var šķist atsvešinājies, tāds, kas nevēlas nekur iejaukties. Tomēr Kaķis vienmēr visu novēro un neko nepalaiž garām nepamanītu. Kaķi ir izdomas pilni, veikli, prot pielāgoties. Piemīt labas argumentācijas spējas. Nav ortodoksāli, drīzāk pretēji - laiž pasaulē novatoriskas idejas.

Kaķiem bieži nepieciešams kāds, kas gatavs klausīties viņu jaunās idejas un oriģinālos uzskatus.

Atbilstoši ķeltu horoskopam tā ir radoša zīme, un šiem ļaudīm ieteicams ļauties mākslinieciskajām nosliecēm, lai izpaustu sevi. Ķeltiem kaķis bija citas pasaules sargs - klusējošs un noslēpumains, viņš seko, lai tiktu ievēroti un izpildīti viņsaules likumi. Kaķis prot glabāt noslēpumus, skatās uz mums ar viltīgu skatu un izliekas, ka neko nezina un nesaprot.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā