Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Katras horoskopa zīmes pārstāvji svētkos uzvedas citādi. Kādi būs līgotāji?

© F64

3.lapa

Dvīņi

Piezvanot Dvīņiem, lai uzaicinātu viņus uz pasākumu, nebrīnieties, ka viņi jau ir lietas kursā. Viņi vienmēr zina visu. Dvīņiem noteikti padomā būs vismaz pieci pasākumi, tāpēc varat justies glaimots, ja viņi izvēlēsies tieši jūsējo. Tiesa, nebrīnieties, ja viņi apsolīs, bet neatbrauks - pastāvība nav raksturīga šai zīmei.

Dvīņi ir darbīgi un arī svētku laikā var pamanīties vienlaikus runāt ar trim cilvēkiem, sūtīt īsziņas un sekot lakrosa čempionātam Jaunzēlandē, par ko informēs arī citus. Dvīņi ir īsts, mobils informācijas centrs, kurš pārvietojas pa perimetru un veic informācijas apmaiņu. Vienatnē stāvam jūs viņus neredzēsiet.

Labi sarunu biedri, kompānijā ir tie, kas uztur sarunu. Ja paredzēts vakars ar dažādām izdarībām, arī kā publika viņi ir lieliski - pirmie pieteiksies stafetēm, pirmie nekautrējoties ies priekšā un darīs visu, ko liks. Pēc vārda kabatā nav jālien, un ar kautrību nesirgst. Tiesa, jāņem vērā, ka Dvīņi mēdz piemirst - arī citi labprāt kaut ko pastāstītu. Ja viņiem šķitīs, ka otrs runātājs nav pietiekami erudīts, var paust diezgan augstprātīgu attieksmi, kas otru var aizvainot. Takts un uzmanība nav Dvīņu stiprā puse. Tiesa, ir arī otra tipa Dvīņi, kas ir intelektuāli, klusi, patīkami ļaudis, tiesa, līdz brīdim, kad viņiem kaut kas nepatīk - tad kļūst vienkārši nīgri.

Dvīņiem nebūs nekas pret ātru ielēkšanu papardēs, vienalga, vai otrs ir vai nav aizņemts. Īsi, pliderīgi romāniņi ir viņu stilā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā