Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Horoskopi

Astrologs paredz biedējošos aptumsumus un Dižčiku augustā

© Ilustratīvs attēls

3.lapa



Dižčiks 13.augusts – 5.septembris

Biznesu, publiskās runas, visa veida komunikāciju, tirdzniecību un transportu ietekmējošā planēta Merkurs 13. augustā pašā Starpaptumsuma viducī uzsāks retrogrādo jeb ačgārno kustību. Šādas debesu cilpas iespaidā saskarsimies ar nepārdomātiem vai netālredzīgiem lēmumiem un darbību. Daudzi darbi, norunas, lēmumi un pirkumi būs patiesi bezjēdzīgi, vēsta astrologi.lv veidotājs Kristaps Baņķis.

“Galvenā problēma būs sava laika izmantošana. Laiku šķiedīsim veltīgi, tas “pazudīs” vai arī tiks notrallināts ikdienas nebūšanās.” uzsver astrologs, Dižčika termina ieviesējs un ilggadējs izpausmju novērotājs Kristaps Baņķis.

Privāti tas nozīmēs arī sarežģītu karmisku uzdevumu risināšanu, bijušo partneru un senu problēmu atgriešanos, nevajadzīgus pirkumus, pārpratumus, dažādu veidu sastrēgumus un tehniskus sarežģījumus. Cilvēki būs neuzmanīgi, izklaidīgi, aizmāršīgi, nesapratīsies.

“Dižčika laiks ir tēlaini salīdzināms ar informācijas, tehnoloģiju, komunikācijas, saskarsmes, izglītības un jauniešu jautājumus pārzinošu priekšnieku, kurš devies atvaļinājumā un izdevis noteikumus, ka neviens nedrīkst uzsākt neko jaunu, vien turpināt iesākto. Atstāti bez vajadzīgās vadības un saprašanas šajos jautājumos, cilvēki pieļaus būtiskas kļūdas. Atgriezies no “atvaļinājuma” priekšnieks Merkurs tā vien jaudās labot nebūšanas, neatzīstot neko no paveiktā kā lietderīgu. Biznesā tas nes lieku laika, naudas un darba izšķērdēšanu – kaisīšanu vējā. Visīstākā birokrātija, kur neviens par neko nav atbildīgs, bet klapatas aizņem visu laiku,” stāsta Kristaps Baņķis.

Dižčika laiks ikdienā visklapatīgākais ir tieši Čika laikos, kas atrodami Kristapa Baņķa Mēness kalendārā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā