Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 24. maijam

© Sanita Ceirule/F64

HOROSKOPI  18. – 24. maijam

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze nākamajai nedēļai:

SIRDSLIETAS. Nedēļas nogale - piektdiena un sestdiena - piepildīta ar emocijām, jo Mēness, kas nosaka dienas fonu, atrodas jūtīgajā Vēža zodiaka zīmē. Tas ir laiks, kad var no sirds izrunāties, samīļoties un izjust otra cilvēka dvēseli. No 20. līdz 24. maijam jāuzmanās no strīdiem un nevajadzētu pārāk kritizēt mīļoto, viņš nesapratīs un var apvainoties. Savukārt 24. maijā Mēness ir harmoniskajā Svaru zīmē - sapratnes un attiecību uzlabošanas laiks.

LIETIŠĶĀ JOMA. Brīvdienās par darbu un biznesu nevajag domāt, bet veltīt laiku saviem mīļajiem. Toties pirmdienu, 21. maijs, var sākt ar lieliem plāniem. Savukārt 22. un 23. maijā piemērotas dienas lietvedības sakārtošanai un kārtības ieviešanai birojā. Ja tiek rīkota sanāksme, tad jāuzmanās no pārliekas iedziļināšanās detaļās, citādi svarīgās lietas var palikt neizrunātas, jo Mēness dzīvojas kritiskajā Jaunavas zīmē.

Vēl arī jāatgādina, ka šī vasara lietišķajām tēmām ir diezgan sarežģīta.

AUNS

Daudz labu ideju, bet kādas no tām var nobremzēt priekšniecība vai darījumu partneri. Neļauj vaļu emocijām, bet racionāli un pamatoti izskaidro savu ieceri vai pozīciju. Loģiski argumenti palīdzēs. Privātā dzīve paliks otrajā plānā, taču kādam sirdslietas var sasaistīties ar ārzemju tēmu.

VĒRSIS

Sekmēsies jaunu kontaktu veidošana - gan lietišķajā, gan privātajā jomā. Pratīsi pārliecināt cilvēkus un gūt atbalstu jaunos projektos, taču izvērtē rūpīgi, ko izvēlies par sadarbības partneriem. Sirdslietās pārdomu laiks un daudzkrāsainas emocijas. Neapspried privāto dzīvi ar citiem.

DVĪŅI

Jāgādā par saticību - gan ģimenē, gan ar sadarbības partneriem. Uzklausi viņu viedokli un izklāsti savus argumentus - tikai dialogā nonāksiet pie kaut kāda kopsaucēja. Nedēļas nogalē labs laiks mājas darbiem vai ģimenes burziņam. Jaunajā nedēļā sekmīgi nokārtosi dažādus lietišķos jautājumus.

VĒZIS

Sekmīgs laiks ceļojumam, komandējumam un redzesloka paplašināšanai. Jaunas atziņas un pieredzes uzkrāšana. Darbā vai biznesā nemierīgs periods - apstākļi var mainīties, un jābūt spējīgam reaģēt visdažādākajās situācijās. Pārdomu brīži iespējami saistībā ar sirdslietām - nepieņem būtiskus lēmumus.

LAUVA

Profesionālā izaugsme un karjeras veidošana ieņems būtisku vietu ikdienas ritmā. Tajā pašā laikā arī mājās būs dažādi pienākumi - jāgādā par saimniecību un jārisina pedagoģiskie jautājumi. Saplāno dienas, lai visu vari paspēt. Jābūt apdomīgam naudas lietās, neļaujies atlaižu vilinājumam.

JAUNAVA

Emocijas viļņosies, tāpēc esi gatavs dažu brīdi noskaitīt līdz desmit. Svarīgi saglabāt mieru jebkurā dzīves situācijā. Brīvdienās parūpējies par savējiem un apciemo vecākās paaudzes radiniekus. Darbā neuzņemies pārāk daudz, bet vairāk pievērsies attiecībām ar mīļoto cilvēku.

SVARI

Darbs prasīs iedvesmu, bet tev prātā allaž kādas idejas, un tās tiks novērtētas. Labi darbosies intuīcija - ieklausies tajā un paļaujies. Var rasties iespējas uzlabot finanšu stāvokli, bet nevajadzētu uzņemties kredītsaistības. Privātajā dzīvē iespējami krāsaini piedzīvojumi un jauni pavērsieni.

SKORPIONS

Lieli plāni, bet jāuzmanās no pārrēķināšanās - ja gatavojies uzsākt jaunu projektu vai plāno pārmaiņas mājas saimniecībā, visu pārdomā un izskaitļo. It īpaši no finansiālā aspekta. Šobrīd naudas lietām nav tas labākais laiks. Toties attiecību jomā dzīve nesīs viļņa virsotnē un dāvās romantiskus brīžus.

STRĒLNIEKS

Daudz pienākumu un nevar saprast, kā lai ar visu tiek galā. Mazliet apstājies, ievelc elpu un vismaz brīvdienās atpūties. Visu laiku skriet un skriet nav vērts. Kā mēdz teikt: katrai naudai ir sava cena. Labs laiks peļņai, bet jābūt apdomīgam. Svarīga arī privātā dzīve, neatstāj novārtā savējos.

MEŽĀZIS

Šis ir tavs laiks - dzīves gaitā uzkrātā pieredze ļaus kļūt par autoritāti citiem. Tavā viedoklī cilvēki ieklausīsies un to respektēs, arī enerģijas netrūks. Prāts atvērts jaunām zinībām, piemērots periods jaunām mācībām un arīdzan ceļojumiem ar izzinošu programmu. Attiecībās aizraujoši piedzīvojumi.

ŪDENSVĪRS

Pirmajā vietā mājas dzīve un savējie. Brīvdienās vari sarīkot ballīti radiniekiem un tuviem draugiem. Sirsnīgas sarunas un pozitīvas emocijas. Brīvajiem ļaudīm pārdomas par sirdslietām - jātiek skaidrībā, ko pats vēlies. Ja dzīve uzdāvā jauku iepazīšanos, esi vērtējošs un neiesaisties avantūrās.

ZIVIS

Cilvēki vēlēsies uzticēt tev savus noslēpumus un uzklausīt padomus. Tā būs pozitīva informācijas un emociju apmaiņa. Taču neaizmirsti arī par savām interesēm. Šis ir labs laiks, lai papildinātu profesionālās zināšanas, pieteiktos kursos vai uzklausītu zinošus cilvēkus par tēmām, kas tev svarīgas.