Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

FOTOKONKURSS: Visskaistākais gadalaiks ir mīlestība

© Inga K

"Mūsu mīlas stāsts aizsākās vienpadsmit gadus atpakaļ. Iepazīšanās portālā Kisas.lv uzsāku saraksti ar Aldi. Sākumā viss bija nenopietni, bet ejot laikam, sapratām, ka tomēr viens bez otra nevaram iztikt. Un tā jau desmit gadus esam kopā. Audzinām kopā Alda dēlu Emīlu no iepriekšējām attiecībām, manu meitiņu Kristīni Sofiju un nu jau 2.5 gadu veco kopējo meitiņu peciņu Laumu Dzintru. Esam tā saraduši viens ar otru, ka vienam atliek tikai padomāt, kad otrs, jau ņem uz izdara, vai ņemu telefonu, lai zvanītu savam Eņģelītim, bet viņš jau zvana man. Tik jauki ir atrast savas sirds otru pusīti. Tādēļ piedalāmies arī konkursā."

Autore: Inga K.

Visas konkursam iesūtītās fotogrāfijas iespējams aplūkot šeit!

No 16. janvāra līdz 12. februārim sūti savas visromantiskākās fotogrāfijas uz e-pastu info@nra.lv ar norādi konkursam "Visskaistākais gadalaiks ir mīlestība". Iespējams tieši tu laimēsi skaistu atpūtu pārim Jaunmoku pilī. Balvas izloze notiks 12. februāri.

Balvā:
- Nakts divām personām Jaunmoku pils Dorotejas istabā, kurā vēsturiska elegance mijas ar mūsdienīgo - tā iekārtota iedvesmojoties no 20. gadsimta sākuma jūgendstila interjera tendencēm
- Brokastis viesu izvēlētā laikā
- Pils jūgendstila ekspozīciju un atjaunotā Meža muzeja apmeklējums
- Kopīgas rakstu zīmes izveidošana Zīmes centrā un tās tulkojums
Balvu izbaudāma jebkurā nedēļas dienā līdz 2017. gada 30. aprīlim.