Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

Niks Volmārs viesojas Janukoviča villā un dalās pārdomās par redzēto

© Niks Volmārs/Facebook

Dažādu šovu producents Niks Volmārs savā facebook kontā publicējis savas pārdomas pēc Ukrainas eksprezidenta Viktora Janukoviča villas apmeklējuma.

"Next level shit - Janukoviča triecientempos uzbūvētā un triecientempos pamestā villa.


Izmaksas? Kāda trešdaļa no Latvijas gada budžeta, jeb 2,5 miljardi dolāru. Dārznieku iekārtots dārzs 140 ha platībā. Dzīvojamā ēka 3300 kv/m. Blakus spa komplekss uz kādiem 1500 kv/m. Sava atsevišķi viesu māja Putinam un citiem īpašiem visiem. Sēta ar metāla detektoriem un kamerām 5,5 m augstumā apjož teritoriju 54 km garumā. Golfa laukums gan švaks, tikai 9 bedrītes. Mājā divas guļaimistabas, katra kādu stērķīti lielāka par Latvijā pierastu privātmāju - vienā gulēja viņš ar mīļāko, otrā mitinājās sieva.

Niks Volmārs/Facebook


Teritorijas uzturēšanu un apsardzi nodrošināja ap tūkstots darbinieku. Dņepras upē ikdienā dežūrēja 2 Berkut specvienības kuteri, krastā snaiperi, neļaujot pietuvoties 3 km garajai krasta līnijai. Teritorijā arī savs motormuzejs, zooloģiskais dārzs, siltumnīca, pienotava, degvielas uzpildes stacija, helikopteru nolaišanās laukums, kinoloģiskais centrs ar ekskluzīvām suņu šķirnēm un suņu sporta zāli, mākslīgi dīķi zvejošanai, viena no eiropas modernākajām labortorijām ēdiena pārbaudei pret indēm un radiāciju utt.


Viss šis oficiāli pieder uz Janukoviča drauga vārdu reģistrētam ofšoram, šobrīd īpašums ir valsts arestēts un to apsaimnieko Ukrainas pašaizsardzības vienības.

Lai gan skaidrs, ka Janukovičs ar Putinu bija tuvi čomi, šeit saka skarbāk - Janukovičs bija Putina mauka.Versaļa atpūšas ... un jautājums, ja tā dzīvoja Ukrainas prezidents, kā dzīvo tirāna kungs Krievijā?" raksta N. Volmārs.

Niks Volmārs/Facebook