Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

Ģimenes ar bērniem aicina svinēt svētdienas kultūrtelpās "Stropi"

© F64

Iedzīvotāji un īpaši ģimenes ar bērniem jūlijā gaidītas kultūrtelpās Stropi, kur notiks dažādas radošas un atraktīvas aktivitātes, tostarp kopīga svētdienu svinēšana, izglītojošas spēles, eksperimentālas darbnīcas, izzinoši pārgājieni, kā arī vairāki pasākumi, kas tapuši sadarbībā ar Imanta Ziedoņa muzeju.

Kultūrtelpā Mans Mežaparks, kas atrodas Atpūtas ielas un Jančevska prospekta krustojumā, ģimenes ar bērniem gaidītas katru nedēļas nogali, lai kopīgi un atraktīvi svinētu svētdienas. Mežaparka Stropā bērni gaidīti uz 3D zīmējumu veidošanas darbnīcu, pasākumu Ķīšezers. Mežaparks. Burāšana, kā arī uz radošo darbnīcu Ko redzu un atrodu mežā. Bērni kopā ar vecākiem aicināti iesaistīties arī dzejniekam Imantam Ziedonim veltītajos pasākumos, dodoties izzinošos pārgājienos, apskatot Imanta Ziedoņa muzeja ekspozīciju un klausoties koncertus.

Savukārt kultūrtelpā Mans Ķengarags, kas darbojas Mazjumpravas muižas teritorijā, bērniem būs iespēja iesaistīties izglītojošās spēlēs kopā ar biedrību Cita Rīga, doties izzinošos pārgājienos un kopā ar vecākiem svinēt svētdienas ar jautrām un atraktīvām nodarbēm. Arī Ķengaraga Stropos jūlijā varēs apskatīties Imanta Ziedoņa muzeja ekspozīciju, lasīt autora grāmatas un apmeklēt koncertus.

Radošās kultūrtelpas Stropi ir viens no Latvijas valsts simtgades projektiem, kas iekļauts galvaspilsētas programmā. Sezonas laikā Stropos kopumā notiks vairāk nekā 70 kultūras, mākslas, izklaides, aktīvā dzīvesveida un sporta pasākumu. Iedzīvotāji varēs apmeklēt gan koncertus un dzejas lasījumus, gan diskusijas ar sabiedrībā pazīstamiem dažādu nozaru speciālistiem. Varēs piedalīties mākslinieku plenēros, iesaistīties daudzveidīgos pasākumos, kas būs adresēti bērniem, kā arī līdzdarboties citās radošajās un sporta aktivitātēs.