Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS. Saimniekšova Pēterim sievietes skrien pakaļ kā trakas

© F64

TV3 šova «Saimnieks meklē sievu» dalībniekam Pēterim Grudovskim ir 24 gadi. Neraugoties uz jaunību, viņš ir interesanta, azartiska, nopietna, labsirdīga un gudra personība. Iespējams, tieši tāpēc viņš saņem tik daudz vēstuļu no sievietēm, kuras vēlas iepazīties ar jaunsaimnieku.

Pēteris rosās pa Auces novada vecāku zemnieku saimniecību «Lielvaicēni», bet zināšanas un pieredzi biškopībā ir guvis pat Austrālijā un Havaju salās.

Privāts arhīvs

Līdztekus pieredzei zemkopībā un biškopībā viņš meklē jaunus izaicinājumus un piedzīvojumus. Jaunais vīrietis aizraujas ar sportu. Pēterim patīk viss jaunais un adrenalīna devu nepieciešams iegūt ja ne katru dienu, tad reizi nedēļā noteikti. Viņš, piedaloties TV šovā «Saimnieks meklē sievu», līdzās grib redzēt meiteni, kura būs gatava ar viņu kopā doties uz jebkuru pasaules malu. Pēteris meklē gudru un izskatīgu draudzeni vecumā līdz 28 gadiem. Izrādās, ka viņu pašu šovā pieteica divas meitenes un Pēteris nemaz nebija šīs idejas iniciators. Kā min šova veidotāji, tieši Pēteris ir viens no tiem saimniekiem, kuriem meitenes raksta visvairāk.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv