Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

Filmējot klipu lietuviešu mūzikas zvaigznes dziesmai, nodedzina māju

© Publicitātes foto

10.novembrī "Palladium" koncertzālē Rīgā uzstāsies lietuviešu mūzikas zvaigzne "Daddy Was A Milkman".Igns Pocūns, kas pazīstams ar pseidonīmu "Daddy Was A Milkman" publiskojis videoklipu, kas radīts īpaši koncertiem un kurā līdz pamatiem nodedzināta veca māja.

Ambiciozais jaunās paaudzes direktors Pijs Vēbers un filmu kompānija "Pilou films" pievienojušies Daddy Was A Milkman komandai un radījuši vizualizācijas piecām dziesmām. Mūziķis neslēpj, ka šis darbs paņēmis daudz enerģijas un laika.

"Esmu ļoti apmierināts ar sadarbības rezultātiem, jo šie video ļoti atbilst mūsu mūzikai. Es apbrīnoju ne vien mūsu partneru fantāziju un spēju izprast katras dziesmas dziļāko jēgu, bet arī spēju šīs idejas perfekti iemiesot dzīvē," stāsta I.Pocūns. "Šodien piedāvājam noskatīties video, kas radīts īpaši dziesmai "All About Love", kurā nodedzināta veca māja."

Faniem nav jāuztraucas - māja bijusi paredzēta nojaukšanai un nodedzināta saskaņā ar plānotajiem darbiem ar tās īpašnieka atļauju, un filmēšanas procesu uzraudzīja ugunsdzēsēju brigāde.

"Mūsu dziesma "All About Love" stāsta par ģimenes vērtību svarīgumu, balansu starp ikdienas darbiem un par uzmanības pievēršanu tuvākajiem cilvēkiem," stāsta I.Pocūns.