Svētdiena, 12.maijs

redeem Ina, Ināra, Inārs, Valija

arrow_right_alt Izklaide

Reiniki un Ričijs Rū Latvijas svētkos dāvina dziesmu

© Publicitātes foto

Sveicot Latviju 105. dzimšanas dienā, Lauris Reiniks un projekta “Ričijs Rū” radītāja, Laura māsa Rūta Reinika-Preisa klausītājiem piedāvā dziesmu “Dārgākā dāvana”.

Dziesmas “Dārgākā dāvana” komponists ir Lauris Reiniks, bet teksta autore - Rūta Reinika-Preisa. Starp citu, šis sirsnīgais duets ir arī Laura un Rūtas sen nebijusi tikšanās kopīgā dziesmā - iepriekšējā bija dziesma “Es esmu tev dzīslās”, kas iznāca tālajā 2009. gadā. Neticami, taču kopš tiem laikiem brālis ar māsu kopīgā ierakstā nebija sadziedājušies!

“Dārgākā dāvana” ir dziesma no “Ričijs Rū rīko koncertu 2” albuma un izrādes. Tā mums ir viena no mīļākajām, jo māca bērniem un atgādina pieaugušajiem, cik liela nozīme ir īstajiem cilvēkiem mūsu dzīvē, un kas ir tā dārgākā dāvana, ko varam saņemt, sargāt un glabāt savā sirdī. Mums tā ir arī mūsu mīļā zeme Latvija, ko jāmīl un jāciena. Gribētos novēlēt, lai mēs Latvijā mazāk kašķējamies, bet esam viens otram vairāk draugi, kas viens otru atbalsta un uz kuriem var vienmēr paļauties. Tikai tā mēs būsim stipri un spēsim nosargāt mūsu visu dārgāko dāvanu - Latviju!” tā Lauris Reiniks.

Šoruden bērnu un vecāku iemīļotais varonis Ričijs Rū turpina savu Latvijas tūri ar koncertizrādi “Ričijs Rū 2 - ceļojums uz Āfriku”, bet jau decembrī skatītāji tiks iepriecināti arī ar īpašo koncertšovu “Ričijs Rū Ziemassvētkos”.