Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Izklaide

Rakovskas kārtējais talants - 11 gadu vecumā uz popskatuves debitē Alise Liepiņa

© Publicitātes foto

Savu debijas singlu “Ceļojums” izdevusi dziedātāja Alise Liepiņa – viņai ir tikai 11 gadi, taču meitene izpilda pārsteidzoši nobriedušu popmūziku! Arī šī jauniete ir no Agneses Rakovskas stūrētās jauno talantu krātuves “Zvaigznājs” apcirkņiem.

Dziesma “Ceļojums” sarakstīta Agneses Rakovskas mūzikas un izglītības platformā “Zvaigznājs”, Alisei apgūstot dziesmu rakstīšanu kopā ar krietni zināmāko šīs pat platformas pārstāvi Paulu Dunderi, kura iekļuvusi Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas “Zelta mikrofons” labāko debitantu Top 5. Dziesmas tapšanā piedalījusies arī Agnese Rakovska un producents Matīss Repsis.

Ir, protams, jūtams un dzirdams, ka šo dziesmu izpilda 11 gadus vecs bērns, tomēr, neskatoties uz to, Alise pārsteidz ar drošo un bezbailīgo dziedājumu, kā arī nostrādātajām kustībām, kas redzamas klipā. Arī dziesma paliek prātā, it īpaši ar tās piedziedājumu - tas laikam Paulas Dunderes pirksts. ““Ceļojumam” piemīt bērna prieks par apkārtējo pasauli un visu, ko tā spēj sniegt. Tā vēsta par atpūtu un ceļojumiem, kas vienmēr paliek atmiņā un cilvēku sirdīs,” vēsta izdevēji, savukārt pati Alise piebilst: “Man ļoti patīk ceļot, it īpaši ar draugiem. Šī dziesma ir tieši par to - jautru kopā būšanu ar draugiem!”

Dziesmai izdots arī videoklips, un, stāstot par to, Alise atkal spēj pārsteigt: “Šis ir mans pirmais singls un arī pirmā videoklipa filmēšanas pieredze, tomēr kameras mani nebiedē, jo man ir arī savs raidījums “Alises Pasaule”, ko filmējam vairākas reizes mēnesī. Kopā mums bija trīs dažādi videoklipa izkārtojumi, tomēr man pašai vislabāk patika filmēties kadros, kur bija man mīļi dzīvnieki - papagaiļi un trusis.”

Mazliet par jauno dziedātāju. 2023. gadā Alise ieguvusi augstākās vietas dziedāšanas konkursā “Pearl of New York 2023” Ņujorkā, kā arī pirmo vietu starptautiskajā dziesmu festivālā “Golden Rose”. Viņa piedalījusies arī tādos konkursos kā “Riga Symphony”, “FISCE - Festival Internacional da Canção da Serra da Estrela” Portugālē, kā arī daudzos konkursos tepat Latvijā.