Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Izklaide

“Pearl Jam” albuma pirmizrāde arī pie mums, turklāt - pilnīgā tumsā

© Publicitātes foto

Trīs dienas pirms leģendārās Sietlas rokgrupas “Pearl Jam” albuma “Dark Matter” laišanas klajā, 16. aprīļa vakarā kinoteātrī “Forum Cinemas” noritēs īpašs tā pirmklausīšanās pasākums.

Šādi seansi plānoti visā pasaulē, un arī Rīgas kinoteātra apmeklētājiem kā pašiem pirmajiem būs iespēja pilnā apmērā noklausīties “Pearl Jam” jauno albumu “Dolby Atmos” skaņas formātā, turklāt divas reizes pēc kārtas, no kurām pirmo reizi - pilnīgā tumsā, tādējādi vēl pamatīgāk iedziļinoties šī darba tematikā.

Grupas “Pearl Jam” pēc skaita divpadsmitais studijas albums “Dark Matter” pie klausītājiem nonāks 19. aprīlī, savukārt jau 16. aprīlī vairāk nekā 500 kinoteātros visā pasaulē faniem būs iespēja pirmajiem dzirdēt jaunos skaņdarbus. Vienīgais “Pearl Jam - Dark Matter - Global Theatrical Experience” seanss Baltijas reģionā notiks Rīgā, kinoteātrī “Forum Cinemas”, plkst. 19.00. Kādu no apmeklētājiem Baltijas lielākajā kinozālē “Pepsi” gaidīs arī dāvana no jaunā albuma izdevējiem Latvijā “Universal Music Latvia”.

“Pearl Jam” ir 1990. gadā dibināta Sietlā, tā tiek uzskatīta par vienu no ietekmīgākajām 90. gadu rokgrupām, viena no tā saucamā “Sietlas viļņa” pamatlicējām. Līdz šim ir izdotas divas jaunā albuma dziesmas - “Dark Matter”, kas jau četras nedēļas pēc kārtas ieņem “Billboard’s Mainstream Rock Airplay” topa pirmo vietu, kā arī svaigākais jaunums “Running”. Pēc jaunā albuma izdošanas “Pearl Jam” gaidāma globāla koncerttūre gan lielākajās ASV pilsētās, gan Eiropas reģionā ar koncertiem Lielbritānijā, Vācijā, Spānijā, Portugālē un Īrijā.