Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Gardēžiem

Nenokavē! Jelgavā un tās apkārtnē notiks gardēžu svētki

© Publicitātes foto

No 10.aprīļa līdz 16.aprīlim Jelgavā un tās apkārtnē norisināsies gardēžu svētki - "baudĒŠANA Jelgavas pusē".

Akcijas laikā gan vietējie iedzīvotāji, gan viesi varēs nobaudīt Jelgavas un Jelgavas novada kafejnīcu, restorānu un muižu šefpavāru radītās pavasarīgās maltītes.

Nedēļas garumā gardēžus gaidīs 19 Jelgavas un Jelgavas novada restorāni, kafejnīcas, krodziņi un konditorejas.

Jelgavā viesus laipni sagaidīs restorāni "Chocolate & Pepper", "Pilsētas elpa", "Parks", "Central cafe", krodziņš "Istaba", bistro "Silva" un tējas namiņš "Silva", Noliktava Nr.2, kafejnīca "Brokastnīca", bārs "Krekli" un kūku bode "Putni".

Savukārt Jelgavas novadā ar "baudĒŠANAS" piedāvājumiem cienās restorāni "Pūteļkrogs", "Agate", "Aitiņlauvas", restorāns - grilbārs "Masti Grill&Chill", kafejnīca - restorāns "Zemnieka cienasts", kafejnīca "Svētes klubs", Blankenfeldes muiža un Abgunstes muiža.

Abgunstes muiža viesus gaidīs no 12.aprīļa līdz 14.aprīlim, Blankenfeldes muiža - 13.aprīlī, kafejnīca "Svētes klubs" darba dienās, bet bārs "Krekli" un kūku bode "Putni" no 10.aprīļa līdz 14.aprīlim.

Jelgavas un Jelgavas novada 1.februārī 16 ēdināšanas uzņēmumi nodibināja "Jelgavas ēdināšanas un viesmīlības nozares asociāciju". Asociācijas galveni darbības virzieni ir veicināt ēdināšanas un viesmīlības nozares attīstību Jelgavas valstspilsētā un Jelgavas novadā, pārstāvēt nozares intereses pašvaldību un nacionālā līmenī, kā arī veicināt pieejamību un attīstību ar ēdināšanu un viesmīlību saistītos jautājumos.

Akcijā "baudĒŠANA Jelgavas pusē" piedalās 11 asociācijas biedri. Plašāka informācija par akciju un ēdienkartes no 26.marta būs pieejamas "visit.jelgava.lv", "visit.jelgava" un "baudĒŠANAS Jelgavā" "Facebook" profilos, kā arī asociācijas tīmekļa vietnē "tastejelgava.mozello.lv".

"BaudĒŠANA Jelgavas pusē" norisinās divas reizes gadā - pavasarī un rudenī. Pasākumu organizē Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas valstspilsētu, Jelgavas novadu, pilsētas un apkārtnes ēdināšanas uzņēmumiem.