Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Tūrisms

Te būs TOP 5 ieteikumi, kas iedvesmos nekavējoties doties uz Abū Dabī

© Publicitātes foto

Latvijas lidsabiedrība airBaltic sadarbībā ar Etihad Airways 2017. gada 29. oktobrī uzsāka tiešos lidojumus no Rīgas uz Abū Dabī. airBaltic maršruts Rīga – Abū Dabī ir populārs gan starp ceļotājiem no Latvijas, gan no ārvalstīm.

Latvijas lidsabiedrība turpinās piedāvāt regulārus reisus starp abām pilsētām arī nākošajā ziemas sezonā, reisiem atsākoties 2018. gada 28. oktobrī. Vispievilcīgākās biļešu cenas nākamās ziemas reisiem tagad ir pieejamas: www.airbaltic.com. airBaltic apkopojusi piecus ieteikumus, kas iedvesmos plānot ceļojumu uz Abu Dabī.

Kristāldzidrā Arābu jūras ūdens un tuksneša smilšu ieskautā Abū Dabī ir viena no pasaulē visstraujāk augošajām pilsētām, kas tūristus piesaista ar vienreizējām iepirkšanās iespējām, parku “Ferrari World”, galvu reibinošiem akvaparkiem, prestižākajiem restorāniem pasaulē un, protams, motosacīkšu F1 trasi. Tomēr pilsēta ne vienmēr ir bijusi grezna un moderna, Abū Dabī sākums ir bijis pieticīgs. airBaltic iepazīstina ar piecām brīnišķīgām atpūtas iespējām Abū Dabī tradicionālās puses iepazīšanai.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā