Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Latvijā

Mūziķis Imants Daksis sniegs autorkoncertu "Siguldas Tornī"

© organizatoru

Mūziķis Imants Daksis šodien sniegs autorkoncertu vienā no Siguldas interesantākajām vietām. Koncerts notiks izbijuša ūdenstorņa ēkā, kas kopš 2009. gada darbojas kā kultūras un mākslas telpa "Siguldas Tornis".

Apaļās formas telpa, kurā norisināsies pasākums, atrodas torņa piektajā stāvā un ir apveltīta ar lielisku akustiku, pa tās logiem paveras plašs skats uz Siguldas apkārtni. Koncerts ir paredzēts kā tikšanās un atklāta muzikāla saruna par vēl neatklāto. Klausītāji varēs piedzīvot Imanta Dakša uzstāšanos brīvā atmosfērā, dzerot tēju un ērti jūtoties.

Imants Daksis ir unikāls mūziķis, kas sevī glabā neizsīkstošu radošo enerģiju. Savos koncertos viņš pārsteidz ar spēcīgu ekspresiju, pilnīgu atdevi un īpašu spēju uzrunāt klausītājus neierastā, bet pārņemošā veidā. Šīs īpašās spējas pamatā ir Imanta Dakša mūzikas filozofija, kas, ietērpta maģiskos un kosmiskos tēlos, runā par tām problēmām un vispārcilvēciskām vērtībām, kuras pieprasa lielu drosmi un atklātību, lai tiktu izpaustas skaļi. Šī iemesla dēļ Imanta mūzika ir gan kā protesta kliedziens, gan meditācija par mieru, brīvību un mīlestību pret visu dzīvo.

Imanta Dakša autorkoncerts notiks 12.oktobrī, plkst. 17.00, kultūras un mākslas telpā "Siguldas Tornis" (Ausekļa iela 6, Sigulda).