Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

Meitenei Latvijā šausminoši beidzas mākslīgo skropstu pielikšana; brīdina citus

© facebook.com

Sociālajā tīklā facebook vien pirms nepilnas diennakts ievietots stāsts par kādu meiteni, kurai patiesi nepatīkami beigusies viesošanās pie meistares, kura viņai pieaudzējusi mākslīgās skropstas.

"Meitenes, lūdzu esiet uzmanīgas! Vakar 23:00 naktī saņēmu palīgā saucienu no kādas meitenes, kurai bija pieliktas 20:00 2D skropstas. Acis esot ļoti sapampušas, sāpot plakstiņi un viss ir slikti, piekritu palīdzēt, lai brauc un noņemsim nost. Man bija divi varianti- skropstas pieliktas pārāk tuvu plakstiņam, vai meitenei ir alerģiska reakcija uz līmi," raksta ieraksta autore.

"Ber tas, ko es ieraudzīja pārspēja jebko, ko es dzīvē esmu redzējusi. "Apjoma" skropstas bija pielīmētas pie plakstiņiem ar vismaz 4mm biezu līmes kārtu, no malas izskatījās pēc līmes lainera. Acis bija nenormāli jutīgas un sāpīgas, jebkāda līdzekļa uzlikšana bija neiespējama, līdz ar to arī noņemšana bija pilnībā neiespējama, meitenei aiztiekot acis bija sāpes līdz ģībonim."

facebook.com

Tā kā meitenei palīdzēt nebija iespējams, nekavējoties sazvanīts Biķernieku diennakts acu centrs, kur meitenei palīdzību snieguši profesionāli ārsti. Tagad priekšā acu atkopšana, kompreses un acu ārsta apmeklējumi.

"No murga ārsti meiteni atbrīvoja, bet tas tika izdarīts noņemot skropstas nost, pavisam, respektīvi vienīgais veids bija izraut visu ārā," teikts ierakstā, kas publicēts sociālajos tīklos.

Ieraksta autore brīdina visas dāmas, kuras plānojušas pieaudzēt skropstas un norāda: "Dāmas, esiet ļoti uzmanīgas un domājiet, kam uzticat savas acis!"