Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Latvijā

Rēvalds pauž viedokli par Gobzema rīkoto mītiņu

© tv24.lv / Ekrānuzņēmums

“Gobzems panācis to, ko vēlas. Mēs par viņu runājam!” komentējot Saeimas deputāta Alda Gobzema organizētās protesta akcijas, TV24 raidījumā “Preses klubs” sacīja “Veselības centrs 4” valdes priekšsēdētājs Māris Rēvalds.

Rēvalds norādīja, ka tas ir zināms paņēmiens.

“Gobzema kungs, kā viens no kovidpolitiķiem un savādāk domājošo pulciņa vadītājiem, profesionāli rīkojas un, jo lielāks jampadracis, jo vairāk scēnu ar viņa arestiem utt., jo viņam ir augstāks reitings un zināms prestižs attiecīgās aprindās. Tas ir ceļš, pa kuru viņš iet,” sacīja Rēvalds.

Viņš arī piebilda, ka vērtīgākie kadri auditorijas palielināšanai, ir tie, kur Gobzems tiek aizturēts.

Saeimas deputāta Alda Gobzema organizētajā protesta akcijā pie Rīgas pils, 13.decembrī, pulcejās ļaudis. Pēc aculiecinieku aplēsēm ap pulksten 16 bija pulcējušies aptuveni 1000 cilvēku. Protesta akcijai turpinoties jau astoto stundu, pirms pusnakts pie Rīgas pils joprojām bija Aldis Gobzems un viņa atbalstītāji.

Rīgas dome saskaņā ar tiesībsargājošās iestāžu rekomedācijām, šī pasākuma rīkošanu neakceptēja. Arī pašvaldībai pēc saziņas ar organizatoru neesot radusies pārliecība, ka organizētājs uzņemsies atbildību par pasākumu, ja tas nenoritēs atbilstoši valstī spēkā esošajām regulējošajām normām.