Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Latvijā

No sestdienas būs apgrūtināta autotransporta piekļuve Lielā Ķemeru tīreļa laipai

© Ilze Zvēra / F64

Ventspils šosejas remontdarbu dēļ no 26.marta būs apgrūtināta autotransporta piekļuve vienam no populārākajiem Latvijas dabas tūrisma objektiem - Lielā Ķemeru tīreļa laipai Ķemeru Nacionālajā parkā, aģentūru LETA informēja Dabas aizsardzības pārvaldes (DAP) Dabas izglītības centra "Meža māja" dabas izglītības darba speciālists Jānis Šļūka.

Satiksme pilnībā tiks slēgta lielajiem satiksmes un tūrisma autobusiem.

Jau ziņots, ka Ventspils šosejas posmā no Kūdras līdz Smārdes pagriezienam remontdarbu dēļ visu atlikušo gadu būs satiksmes ierobežojumi, informē VSIA "Latvijas valsts ceļi".

Šosejas posmā no 41,30. līdz 52,74.kilometram ierobežojumi sākas šonedēļ, nosakot tur maksimālo braukšanas ātrumu līdz 70 kilometriem stundā.

Savukārt nedēļas nogalē, sestdien, 26.martā, autobraucējiem būs jārēķinās ar lielākiem ierobežojumiem, jo notiks apbraucamo ceļu sagatavošanas darbi, kuru laikā satiksmi organizēs pa vienu joslu ar satiksmes regulētāju palīdzību vai ar luksoforu. Autovadītājiem būs jāplāno papildu laiks ceļā vai jāizvēlas maršruts, kas nešķērso būvdarbu posmu.

Būvdarbu sezonā šajā posmā būs jārēķinās ar ievērojamiem satiksmes ierobežojumiem un papildu laiku ceļā, un ieteicams izmantot apbraucamos ceļus.