Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Latvijā

Izziņoti nākamās tūrisma sezonas "airBaltic" jaunie galamērķi

© Gints Ivuškāns/f64

Gaidāmajā 2024.gada vasaras sezonā lidsabiedrība "airBaltic" plāno sākt lidojumus trīspadsmit jaunos maršrutos, tostarp septiņos no Latvijas, trijos no Igaunijas, divos no Lietuvas un vienā no Tamperes, aģentūrai LETA pavēstīja "ariBaltic" pārstāvji.

Uzņēmumā norāda, ka šobrīd pievienoti divi maršruti no Tallinas, Igaunijā uz Burgasu Bulgārijā, kā arī no Tamperes, Somijā uz Palmu de Maljorku Spānijā.

Tāpat arī plānoti maršruti no Rīgas uz Alikanti Spānijā, uz Tirānu Albānijā, uz Sofiju Bulgārijā, tāpat arī uz Ļubļanu Slovēnijā. Plānots arī maršruts Rīga-Skopje, Ziemeļmaķedonijā, Rīga-Kišiņeva, Moldovā, kā arī Rīga-Priština Kosovā.

"airBaltic" plāno arī nodrošināt lidojumus no Tallinas uz Billundu Dānijā, kā arī uz Maltu. Savukārt no Viļņas plānoti lidojumi uz Krakovu Polijā, Palangu Lietuvā.

Tāpat lidsabiedrība plāno palielināt lidojumu biežumu maršrutos no Rīgas uz Romu, Telavivu, Prāgu un citos, kā arī no Viļņas uz Parīzi, Minheni, Tallinu un no Palangas uz Rīgu.

"airBaltic" prezidents un izpilddirektors Martins Gauss norāda, ka uzņēmumam ir būtiski paplašināt savu maršrutu tīklu un uzlabot savienojamību Baltijā un Tamperē.