Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

Bezmaksas ēdiens un atpazīstamība! “Bolt Food” meklē ēdienu kritiķus

© Publicitātes foto

Ēdienu piegādes platforma “Bolt Food” meklē Latvijā pirmos ēdienu kritiķus – viņi būs atbildīgi par vairāk nekā 1000 Latvijas restorānu ēdienkaršu pārlūkošanu, lai pēc augstākās kvalitātes standartiem degustētu un noteiktu labākos ēdienus, un pēc tam sniegtu noderīgas atsauksmes kā pašiem restorāniem, tā arī to klientiem.

Ikviens interesents no Latvijas pilsētām, kur darbojas “Bolt Food”, ir aicināts pieteikties ēdienu kritiķa statusam, meklējot plašāku informāciju platformas Instagram kontā.

“Uzsākot šo jauno projektu, mēs vēlamies nodrošināt, lai mūsu partneru restorāni saņemtu pelnītu atzinību, savukārt klienti zinātu, ka viņu vārdam ir spēks un ietekme. Atbalsts restorāniem un pasūtījumu skaita palielināšana, izmantojot “Bolt Food” piegādes pakalpojumus, vienmēr ir bijis svarīgs mūsu ikdienas darba aspekts. Klientiem šī ir unikāla iespēja kļūt par īstiem ēdienu kritiķiem bez jebkādas iepriekšējas pieredzes, tādēļ aicinu to izmantot un izmēģināt savus spēkus jaunā ampluā,” stāsta Justinas Bambalas, "Bolt Food" reģionālais vadītājs Baltijā.

Lai pretendētu uz iespēju kļūt par “Bolt Food” ēdienu kritiķi, lietotājiem jādodas uz platformas Instagram kontu un jāpiesaka sava kandidatūra pie atbilstošā ieraksta komentāru sadaļā. “Bolt Food” komanda izvēlēsies 10 ēdienu kritiķus, kuri saņems personalizētus uzdevumus, kā arī virtuālos 100 EUR “Bolt Food” bilancē, lai veiktu pasūtījumus no restorāniem un vēlāk sniegtu savu vērtējumu par tiem.

Ēdienu vērtējumi būs jāizvieto savā Instagram profilā, kā arī tie tiks pārpublicēti “Bolt Food” kontā. Ēdienu kritiķi, kuru ieraksti gūs vislielāko atsaucību, saņems balvas no “Bolt Food”.

Latvijā “Bolt Food” nodrošinātā ēdienu piegāde ir pieejama Rīgā, Rēzeknē, Jelgavā, Jūrmalā, Liepājā, Daugavpilī, Ventspilī un Ogrē. Šobrīd “Bolt Food” pakalpojumi ir pieejami vairāk nekā 70 pilsētās 20 valstīs Eiropā un Āfrikā.