Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

Rūdolfs Plēpis aicina uz muzikālām atmiņu pēcpusdienām

© Publicitātes foto

Ar koncertuzvedumu “Rūdis. Stāsti un dziesmas” uz satikšanos dzejā un mūzikā aicina Rūdolfs Plēpis. Pirmā šāda veida tikšanās plānota 24. martā Smiltenes kultūras centrā, bet pēc tam vēl vismaz sešās vietās Latvijā.

Koncertuzvedumā izdziedāt dziesmas aktierim Rūdolfam Plēpim palīdzēs meita Viktorija Plēpe, kā arī programmas idejas autors - dziedātājs Kaspars Markševics. Radošajā kompānijā būs arī Rūda ilggadējs draugs un skatuves partneris komponists Valdis Zilveris, bet par ģitāras piesitienu gādās Ēriks Upenieks.

“Koncertā kopā ar mani piedalīsies izcili cilvēki un tas uzliek atbildību,” mazliet satraukti stāsta Rūdolfs Plēpis. “Mēs esam tik dažādi, bet man ir viegla sirds, jo visu mūžu esmu muzicējis kopā ar Valdi Zilveri. Skatītāji jau nav muļķi, tāpēc nevar kaut ko darīt tikai ķeksīša dēļ. Vēlos izcelt gaismā aizmirsto, bet publikā mīlēto!”

Pēc jau minētā pasākuma Smiltenē vēl koncertuzvedums būs skatāms 7. aprīlī „Ulbrokas Pērlē”, 14. aprīlī Dobeles pilsētas tautas namā 21. aprīlī Brocēnu Kultūras namā, 28. aprīli Talsu Tautas namā, 5. maijā Alūksnes Kultūras centrā un 12. maijā CATA Kultūras centrā Cēsīs.