Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

Roberta kolēģi izplata lūgumu pēc palīdzības

© Facebook / Žalūziju fabrika

Kā ziņots, nedēļas nogalē pazudušais Roberts Miksons otrdien Rīgā tika izcelts no Daugavas bez dzīvības pazīmēm un bezvēsts prombūtnē esošās personas meklēšanas darbi līdz ar to ir noslēgušies.

Trešdienas vakarā salona „Žalūziju fabrika” Facebook lapā tika izplatīts lūgums pēc palīdzības aizgājušā sievai Diānai un viņu kopīgajiem diviem bērniem. Apzinoties gaidāmo grūtību smagumu, pavadot dzīves partneri mūžībā, Roberta kolēģi aicina ziedot naudu, pārskaitot to uz Diānas bankas kontu.

Kā minēts ierakstā Facebook, "Roberts par mums visiem rūpējās kā nu viņš vislabāk prata, ar ģimeniskumu, draudzību, atbalstu, smiekliem, darbīgumu. Viņam bija daudz lieliskas īpašības no kurām varam ņemt piemēru.

Saprotot cik lielu atbalstu mums visiem viņš ir sniedzis atbalstīsim Robertu un viņa sērojošo sieviņu Diānu un bērniņus. Viņiem vēl daudz grūtībām tagad būs jākāpj pāri un labākais, ko varam šobrīd sniegt ir finansiālu drošību kādam laikam.




Diānai naudiņu ir iespējams ieskaitīt viņas kontā. Konts: Diāna Melančuka-Miksone LV91UNLA0050010794343

Par maksājumiem un citiem jautājumiem variet sazināties ar Mārtiņu 28380717, martins.aise@gmail.com. Palīdzēs nokārtot atbalsta maksājumus."