Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Reģionos \ Tukums

Tukumā pārcels spēļu zāli

Tukuma novada dome šonedēļ nolēma atļaut SIA "Joker Ltd." pārvietot spēļu zāli no telpām Brīvības laukumā 12, Tukumā, uz jaunām telpām Pasta ielā 9. SIA "Joker Ltd." pašvaldību informēja, ka ar SIA "Portuns" ir noslēgusi nodomu protokolu par telpu apakšnomu Pasta ielā 9, savukārt SIA "Portuns" ir noslēgusi nodomu protokolu par telpu nomu ar telpu īpašnieku - SIA "Bumbieri G.B.".

SIA "Joker Ltd." iesniegumā pašvaldībai norāda, ka uz Pasta ielu 9 tiks pārvietota spēļu zāle, kas atrodas Brīvības laukumā 12, ka spēļu zālē tiks nodrošināta nepārtraukta iekšējā un ārējā video novērošana, fiziskā apsardze, tehniskā apsardze ar divām trauksmes pogām, tiks kontrolēta un nodrošināta kārtība spēļu zālei pieguļošajā teritorijā, plānotas četras darba vietas spēļu zāles pārraugiem ar vidējo bruto algu 345 lati mēnesī.

Saskaņā ar būves tehniskās inventarizācijas lietu būve Pasta ielā 9 ir veikals. 2009.gadā tajā veikta telpu vienkāršota renovācija un saskaņā ar renovācijas projekta aprakstu ēkas 2.stāvā ir izveidota spēļu zāles telpa. Telpu kopējā platība ir 590 kvadrātmetri. Patlaban telpās nekāda veida komercdarbība nenotiek.

Tukuma novada dome nolēma atļaut SIA "Joker Ltd." atvērt spēļu zāli un organizēt spēļu automātu spēles ēkā Pasta ielā 9, vienlaikus atzīstot par spēku zaudējušu atļauju par spēļu zāles atvēršanu Brīvības laukumā 12.