Piektdiena, 10.maijs

redeem Maija, Paija

arrow_right_alt Reģionos \ Tukums

Ledus halles kafejnīca piedāvā gardēžu cienīgas maltītes

© Ojārs Lūsis

Jauno, 2013., gadu ap 300 tukumnieku un pilsētas viesu sagaidīja Tukuma ledus halles rīkotajā gadu mijas ballē, kas notika divās zālēs – vienā spēlēja dobelnieku grupa Sākums, otrā dejās aizrāva dīdžeji.

Tas bija vēl viens pierādījums, ka Tukuma ledus halle nav tikai sporta, bet arī kultūras un pasākumu organizēšanas vieta, kas piedāvā lielākas un mazākas telpas arī privātām ballītēm, dažādiem godiem, korporatīviem pasākumiem līdz 220 viesiem un ikdienas un biznesa pusdienas.

«Mūsu pārziņā ir arī Tukuma ledus halles kafejnīca, kas iekaro arvien lielāku popularitāti. Šeit maltītes ietur gan sportisti, kas atrodas treniņnometnēs un dzīvo mūsu viesnīcā, gan pilsētnieki, kuriem te patīk pusdienot vai atpūsties vakaros,» teic SIA Tukuma ledus halle vadītājs Modris Liepiņš.

Ļoti laba sadarbība izveidojusies ar vairākiem uzņēmumiem, kuri savus biznesa viesus aicina uz ledus halles kafejnīcu. Iepriekš piesakoties saviesīgām pusdienām vai vakariņām, tiek sagatavota īpaša, ar klientu saskaņota ēdienkarte. «Mēs uzņemam ne tikai tukumniekus, gaidām jebkuru klientu. Mūsu priekšrocības ir dažāda lieluma telpu izvēle, lieliskā ēdināšana un banketu apkalpošana, naktsmītnes, atrašanās tieši pilsētas centrā un plaša autostāvvieta. Mēs vienmēr esam atvērti jaunām – arī trakām – idejām.»

Arī lielākiem un mazākiem banketiem, proti, kāzām, uzņēmumu ballēm, jubilejām un visām citām reizēm, kad nepieciešama komfortabla vide un laba maltīte, tukumnieki izvēlas šo kafejnīcu. Ēdināšanas nozares vadītāja Ilze Ševčuna informē: «Kafejnīcā strādā divas pavāru komandas – vienu vada Andris Smeilis, otru Antra Grīnberga. Katram no viņiem ir savas ēdienu gatavošanas nianses, taču abi pavāri ir izcili. Viņi prot pagatavot gan tradicionālos vienkāršos ēdienus, gan izsmalcinātas uzkodas un delikātas vakariņas. Fakts, ka šeit pusdieno arī izcili sportisti, kuru ēdienkarti nosaka viņu treneri un ārsti, apliecina, ka varam pielāgoties dažādām vajadzībām. Arī bērnu ballītei būs sava ēdienkarte.»

Jau pavisam drīz ledus halle rīkos pasākumu Tukuma novada sporta laureāts, kurā gaidāms liels skaits sportistu un viesu. Īpašā atmosfērā 15. februārī mīlestībā varēs atzīties Valentīna dienas ballē kopā ar mūziķu grupu No pusvārda.