Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Par Āgenskalna tirgus glābšanu savākta teju puse nepieciešamo parakstu

© Nora Krevneva/ F64 Photo Agency

Portālā ManaBalss.lv par iniciatīvu "Par Āgenskalna tirgus glābšanu" kopš parakstu uzsākšanas brīža 8. decembrī savākti vairāk nekā kā 1000 parakstu jeb vairāk nekā puse, lai iniciatīva tiktu iesniegta Rīgas domē.

Kā iepriekš izskanējis, 8. decembrī portālā "ManaBalss.lv" tika uzsākta parakstu vākšana par iniciatīvu "Par Āgenskalna tirgus glābšanu", kas Rīgas pašvaldībai uzliktu par pienākumu atbildīgajām personām izstrādāt Āgenskalna tirgus attīstības plānu, saglabājot tirgus funkcionalitāti, un ne vēlāk kā 2-3 gadu laikā šo plānu realizēt, tādā veidā saglabājot Āgenskalna tirgu kā Āgenskalna apkaimes kultūrvēsturisko centru.

Iniciatīvas autore un iesniedzēja Anda Baidekalna pateicas par cilvēku atsaucību un aicināt turpināt izrādīt savu nostāju Āgenskalna tirgus jautājumā. "Nedēļas laikā esam savākuši jau vairāk nekā pusi no nepieciešamajiem parakstiem, lai vērstos Rīgas domē. Tas liecina, ka cilvēkiem Āgenskalna tirgus ir svarīgs un esošais Rīgas varas neprasmīgais saimniekošanas stils nav pieņemams," skaidro Anda Baidekalna.