Piektdiena, 17.maijs

redeem Dailis, Herberts, Umberts

arrow_right_alt Māja

Padoms: Kā atrast īsto ceļu, lai uzlabotu pašsajūtu

© Publicitātes foto

3.lapa

Ar baudu pretim uzvarai

Lai arī sākotnēji varētu šķist, ka mainīt savus paradumus ir īstākā elle, gūtie rezultāti un labā pašsajūta mudinās turpināt. Vēl brīnišķīgāk ir mirklī, kad ķermenis un prāts darbojas kā vienots mehānisms, bet enerģija plūst kā no pārpilnības raga.

Savukārt, ja ir liela kāre uz saldumiem, tad eksperte iesaka veco labo metodi - no rītiem ēst piemēram putru vai kādu citu no lēno ogļhidrātu grupas. Tas “baros” smadzenes dienas gaitā un arī ātros ogļhidrātus, kas ātri sniedz enerģiju bet kaitē figūrai, gribēsies aizvien mazāk. Nevajag aizmirst arī par aktīvu dzīvesveidu. Ja dienā var veltīt vismaz stundu pastaigai, puse no uzvaras jau ir rokā! Otra puse - ieviest jaunos paradumus ikdienas rutīnā.

“Tas, ko un kā mēs ēdam, ir gan bauda, gan arī māksla, un atrodot līdzsvaru ēšanas paradumos, atkāpsies arī daudzas veselības kaites. Bet iepriecināt sevi ar kādu kūciņu ik pa laikam vajag, tad tā šķitīs vēl gardāka!” uzskata “Labi ēdam, labi dzīvojam” eksperte un “Alfresco” festivāla organizatore Siranuša Giričeva.