Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

Sieviete atstāj iespaidīgu mantojumu nevis bērniem, bet saviem kaķiem un suņiem. Ko bērni bija tā nogrēkojušies?

© Pixabay.com

Uz šādu rīcību viņu pamudināja viņas pašas bērnu vienaldzība, raksta "South China Morning Post".

Kāda vecāka gadagājuma sieviete Ķīnā nolēma pārdot visus savus īpašumus aptuveni 2,8 ASV miljonu dolāru vērtībā un novēlēt tos saviem kaķiem un suņiem, nevis saviem pieaugušajiem bērniem.

Šanhajas iedzīvotāja Liu mainīja savu testamentu, jo viņas bērni vecumdienās par viņu nerūpējās - viņu vietā sirmgalvei kompāniju un garīgu mierinājumu sniedza viņas mājdzīvnieki.

Par mantojuma pārvaldnieku tika iecelta vietējā veterinārā klīnika, jo Ķīnas tiesību akti nepieļauj tiešu īpašuma nodošanu dzīvniekiem.

Testamentā sieviete norādījusi, ka visa viņas nauda pēc nāves jāizlieto mājdzīvnieku un viņu pēcnācēju aprūpei. Pekinā bāzētā "Wills Center" galvenā biroja amatpersona Čens Čajs sacīja, ka "ieteiktu viņai iecelt kādu, kuram viņa uzticas, lai pārraudzītu veterināro klīniku, lai nodrošinātu, ka mājdzīvnieki tiek pienācīgi aprūpēti”.

Šis stāsts izraisīja diskusijas Ķīnas sociālajos tīklos par ģimenes jautājumiem un mantošanas tradīcijām Ķīnā. "Ar kādu vilšanos un sirdssāpēm viņai bija jāpieņem lēmums neko neatstāt saviem bērniem," teikts kādā tiešsaistes komentārā.