Sestdiena, 11.maijs

redeem Karmena, Manfreds, Milda

arrow_right_alt Pasaulē

Atklājas bezvēsts pazudušā Laura iespējamā saistība ar viltus bēru rīkotāju

© Ekrānuzņēmums/FB

Portāla “tv3.lv” rīcībā nonācis pirms trim gadiem internetā publicēts mūzikas videoklips, tajā redzams bezvēsts pazudušais Lauris Zaube un 38 gadus vecais Džekijs Džhajs.

Džekijs Džhajs pagājušajā nedēļā Londonā rīkoja dīvainas bēres Laurim Zaubem, taču īsi pirms bēru ceremonijas atklājās, ka zārks ir tukšs.

Portāls NRA jau rakstīja, ka priesteris, kurš gatavojās vadīt bēru ceremoniju, stāstījis, ka pie viņa griezies it kā irušā brālis Klaids Zaube, uzrādot Krievijā izdotu miršanas apliecību. Viņš teicis, ka brālis atrasts "sasalis ledū".

"Apbedītāji gatavojās paņemt mirušā ķermeni, un tad pēdējā brīdī viņiem teica: "Nav ķermeņa, mums ir pelni"," stāsta priesteris.

Viņš teica, ka vēlāk atklājies, ka daļa sērojošo bijuši aktieri. Viņi izturējās cieņpilni un pieklājīgi, lai gan viens no viņiem sūdzējās, ka viņiem nav samaksāts. Otra daļa sērojošo bija ģērbušies pufaikās un tumšās brillēs.

"Mums samaksāja. Arī apbedīšanas organizētājiem tika samaksāts. Bērēm bija jābūt greznām - zirgu vilkts katafalks, divas dārgas retro automašīnas, koris. Mēs neesam zaudējuši naudu, bet tas bija ļoti, ļoti dīvaini. Spocīgi," teica tēvs Rūperts Makhardijs .

TV3 atrastajā videodeoklipā redzans kadrs ar garāmbraucošu “Pasažieru vilciens” elektrovilcienu, kas liek domāt, ka video uzņemts Latvijā un šeit pirms trim gadiem uzturējies arī Džekijs Džhajs.

Savukārt Laura Zaubes sociālajos medijos atrodami attēli, kas publicēti 2020. gada rudenī un varētu būt uzņemti mūzikas videoklipa filmēšanas laikā.