Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Politika

Partijas "Tauta. Zeme. Valsts." līderi EP vēlēšanās būs Kiršteins, Rudzītis un Apine

© Ģirts Ozoliņš/MN

No partijas "Tauta. Zeme. Valsts." (TZV) kandidātu saraksta uz Eiropas Parlamentu (EP) kandidēs Saeimas deputāts Aleksandrs Kiršteins, psihoterapeits Viesturs Rudzītis un Saeima deputāta palīdze Liene Apine.

Tāpat no TZV uz SIA "TEK Solutions" valdes loceklis Guntars Vītols, Latvijas Kara muzeja krājuma departamenta vēsturnieks Edvarts Krusts, skolotājs Klāvs Radziņš, SIA "Aprime" valdes loceklis Igors Meija un juriste Ginta Vilcāne.

No partijas uz EP kandidē SIA "Artillerry Clinical Consulting" valdes loceklis Andrejs Faibuševičs, "Facebook" grupas "Miķelis Valters. Nacionāls valstiskums" administratore Inga Saulīte, Latvijas nacionālās aviācijas biedrības priekšsēdētājs Ivars Zorgenfreijs un SIA "Bernis" valdes loceklis Artūrs Bernis.

"Tauta. Zeme. Valsts." kandidātu rindās atrodas arī mūzikas ierakstu producents Žaks Beernaerts, partijas "Brīvai Stiprai Latvijai" valdes locekļi Rūdolfs Sauja un Rihards Akmentiņš, SIA "Roug interiors" dizainere, mēbeļu konstruktore Maira Gaiķe un Mārtiņš Ate, kurš pieteikts kā "Zigi Global Group Corporation" izpilddirektors.

EP vēlēšanas paredzēta jūnija sākumā.