Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Sports

Porziņģis pēc spēles izlaišanas atgriezies "Knicks" treniņos

© AFP/ SCANPIX

Latvijas basketbola supertalants un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas ''Knicks'' uzbrucējs Kristaps Porziņģis pēc vienas spēles izlaišanas šodien jau aizvadījis pilnvērtīgu treniņu komandas rindās.

Kristaps izlaida ''Knicks'' pēdējo spēli pret Orlando ''Magic'' un bez latvieša nopietni pacīnīties par uzvaru Ņujorkas klubs nespēja, piedzīvojot sakāvi ar 99:112.

''Knicks'' galvenais treneris Džefs Hornačeks norādīja, ka Porziņģis potītes traumu guva lieliskajā uzvarā pret ''Hornets'', kurā Kristaps galotnē guva piecus svarīgus punktus, bet labajā elkonī viņam ir bursīts (gļotsomiņas iekaisums), un šī problēma turpina atkārtoties.

USA Today Sports/ SCANPIX

Ziemeļamerikas medijos pieejamā informācija liecina, ka šodien Kristaps jau aizvadījis pilnu treniņu ''Knicks'' sastāvā un, visticamāk, varēs piedalīties nākamajā spēlē, kas Ņujorkai paredzēta naktī uz svētdienu pulksten 3:00 pēc Latvijas laika pret Sakramento ''Kings''.

Sezonas sākumā Porziņģis pirmajās desmit spēlēs guva 300 punktus, kas ir visu laiku labākais ''Knicks'' rādītājs. Ar vidēji 30 punktiem spēlē Kristaps šobrīd ierindojas otrajā vietā starp rezultatīvākajiem basketbolistiem, piekāpjoties tikai ''Bucks'' līderim Jannim Adetokunbo, kurš vidēji mačā guvis 31.9 punktus. Aiz Porziņģa ir tādi vīri kā Džeimss Hārdens (29.9), Lebrons Džeimss (29.2) un daudzas citas līgas superzvaigznes.