Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

"Dinamo" aizvadīs 11 pārbaudes spēles

© Romāns Kokšarovs/ f64 photo agency

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" publicējis gatavošanās plānu desmitajai sezonai. Galvenā trenera Sanda Ozoliņa vadītā komanda aizvadīs 11 pārbaudes mačus, no kuriem četri norisināsies Rīgā.

Kontinentālās hokeja līgas nākamā sezona startēs 22. augustā, bet Rīgas "Dinamo" gatavošanos sāks jūlija sākumā - vispirms medicīniskās pārbaudes un treniņi Piņķos un Jūrmalā, kam sekos trandicionālā treniņnometne Valmierā.

Pirmos pārbaudes turnīru rīdzinieki aizvadīs laika posmā no 26. līdz 30. jūlijam Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā, tiekoties ar Maskavas "Dynamo", Jaroslavļas "Lokomotiv" un Hantimansijskas "Yugra", kā arī Baltkrievijas vicečempioni Minskas "Yunost". Turnīra uzvarētājs tiks noskaidrots, vienībām izspēlējot viena apļa turnīru.

Savukārt augusta pirmajā pusē Rīgas "Dinamo" dosies uz Vācijas pilsētu Kaseli, kur piedalīsies sponsora "WinGas" rīkotajā turnīrā. Pretī stāsies Bratislavas "Slovan" un Podoļskas "Vityaz", kā arī Kaseles "Huskies", kas spēlē Vācijas pēc spēka otrajā līgā. Arī šajā turnīrā uzvarētājs tiks noskaidrots pēc viena apļa veikšanas.

Romāns Kokšarovs/ f64 photo agency

Punktu sagatavošanās ciklam rīdzinieki pieliks ar tradicionālo pārbaudes turnīru, kas norisināsies Rīgā. Tajā piedalīsies arī Minskas "Dinamo", Jaroslavļas "Lokomotiv" un Kazaņas "Ak Bars". Pēdējo pārbaudes maču Rīgas "Dinamo" aizvadīs 17. augustā pulksten 19:30, kad aizvadīs spēli par 1. vai 3. vietu.

Šonedēļ Rīgas "Dinamo" kļuva par pēdējo Kontinentālās hokeja līgas klubu, kas izraudzījies galveno treneri - pie svarīgā amata tika komandas bijušais kapteinis Sandis Ozoliņš, kurš pagājušās sezonas otrajā pusē kļuva par Normunda Sējēja asistentu. Sējējs pametis ģenerālmenedžera amatu, bet viņa vietā stājās Ģirts Ankipāns, kuram arī tā ir pirmā pieredze.

Pašlaik Rīgas "Dinamo" ir līgums ar vienu spēlētāju - aizsargu Uvi Balinski, kurš maijā Latvijas izlases sastāvā debitēja pasaules čempionātā. Tiek ziņots, ka kvalifikācijas piedāvājumu pieņems uzbrucējs Miks Indrašis.