Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

Tukums svin pilsētas svētkus

Tukuma pilsētas svētku ietvaros, kas ar devīzi "Uz Tukumu pēc smukuma" no 27.-28.jūlijam risināsies Brīvības laukumā, citur pilsētā un ārpus, notiks grandioza jauna naktskluba - BABOON BAR atklāšana.

Tukums atkal būs viena no iecienītākajām izklaides vietām Kurzemē. Klubs atradīsies paša pilsētas centrā - Brīvības laukumā 11. Lielais atklāšanas pasākums notiks 26.jūlijā no pulksten 22.00.

Sestdiena iesāksies pulksten 12.00 ar svētku dienas "Baltais Tukums" atklāšanu un dažādiem priekšnesumiem. Būs lieliska iespēja paviesoties AS "Tukuma piens", kas piedāvās virtuālo ekskursiju, degustācijas un dažādus pārsteigumus. Savukārt Brīvības laukumā uzstāsies Dobeles violetais ceriņu koris, Brāļi Auzāni un Slavenais Jersikas Orķestris, bet "Baltais" pārsteigums būs Intars Busulis un Abonementa orķestra koncerts visiem dzimšanas dienas svinētājiem - gan tukumniekiem, gan tā viesiem. Tukuma pilsētas vēstures muzejā būs apskatāma izstāde "Par pienu", kas veltīta "Tukuma piens" 100 gadu jubilejai. Pilsētā notiks arī dažādi citi koncerti, deju uzvedumi, tirdziņi un radošas darbnīcas, bet dienas izskaņā - īsta zaļumballe kopā ar Saldus pūtēju orķestri. Bet svētdiena, 28.jūlijs gaidāms atraktīvs un ģimenisks. Rīts tiks ieskandināts jau pulksten 10.40 ar mazo vokālistu konkursu "Tukuma cālis 2013",vēlāk sekos mazuļu ātrrāpošanas sacensības "Piena kunkulītis" un trakais nobrauciens pašveidotajiem braucamrīkiem "Kā pa sviestu", kā arī citi tikpat aizraujoši pasākumi.