Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

Vagonu Zālei problēmas, vācu AHAB koncerts pārcelts uz “Melno Piektdienu”

© Publicitātes foto

Jau pāris Rīgas Vagonu Zālē iecerētos koncertus nācies pārcelt uz citām telpām, kam iemesls ir dažādu atbildīgo institūciju “interese” (sauksim to tā…) par šo jaunizveidoto koncertzāli.

Šo sestdien, 30. martā, sākotnēji Vagonu Zālē plānotais vācu inovatīvo metālistu AHAB koncerts pārcelts uz klubu „Melnā Piektdiena”, informē organizatori. Koncertu ievadīs pašmāju “doom/death metal” līderi “Frailty”, kā arī mūsējo stilistiskie līdzinieki - grupa „Death Has Spoken” no Polijas.

AHAB ir “funeral doom metal” grupa, kas pastāv kopš 2004. gada (sākotnēji tā bija duets ar Danielu Drosti un Kristianu Hektoru sastāvā), un ir unikāli ar sava žanra izveidi - dažādu jūras stāstu interpretāciju smagajā mūzikā. “Kapteiņa Nemo piedzīvojumu cienītājiem šis noteikti patiks - muzikāls skaņu celiņš okeāna un arī cilvēka dabas dzīlēs. Lēns, smagnējs, biedējošs un meditatīvs, reizē sabalansēti interesants un melodisks,” tā viņus piesaka koncerta rīkotāji. “Pirmā zemūdens dzīles pētošā metāla grupa ir klāt un rosina domāt, pētīt to arī klausītājiem!”