Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Kultūra \ Mūzika

Aigaru dienā "Jumprava" ar koncertu atzīmēs Jēzus vecumu

© Publicitātes foto

Grupa “Jumprava” veido tradīciju - 31. augustu jeb Aigaru dienu atzīmēt ar koncertu Dzintaru koncertzālē. Ar koncertprogrammu „Pa vējam” šoreiz tiks atzīmēta arī grupas 33 gadu pastāvēšanas jubileja.

Šogad grupa “Jumprava” svin maģisko 33 gadu jubileju, atzīmējot to 31. augustā - šajā ceturtdienā, kas ir arī vārda diena Aigariem (un Vilmām). Kā zināms, šajā grupā trīs no četriem dalībniekiem ir Aigari - Grāvers, Grauba un Krēsla un tikai ceturtajam mūziķim Ašmanim kaut kā iegadījies tapt nosauktam par Aināru. Dzintaru koncertzālē pirmo reizi būs pieejams arī grupas nupat kā izdotais 30 gadu jubilejas koncerta Blu-ray un DVD ieraksts no “Palladium” koncertzāles.

Programmā „Pa vējam” divās koncerta daļās būs dzirdamas grupas labākās un arī jau sen piemirstās dziesmas, ko kopā ar “Jumpravu” izpildīs tādi viesmākslinieki kā Mesa (jeb Gacho), “Crazy Dolls” un “Gain Fast”, gaidāma arī ekskluzīva 90. gadu kulta grupas “Nejautā” atgriešanās. “Jumprava” gatavo arī jaunu programmu ar populārām, bet līdz šim koncertos neatskaņotām dziesmām. Jāpiebilst, ka koncerta vakarā Dzintaru koncertzālē būs apskatāma arī Aigara Krēslas radīto gleznu personālizstāde.