Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Citi raksti

Dāvanu idejas absolventēm

© unsplash.com/smitty

Izlaidumu laiks ir klāt un jāsāk plānot dāvanas absolventiem. Ja arī tavā paziņu vai radinieku lokā šogad ir kāds absolvents, esam sarūpējuši vairākas dāvanu idejas, kā viņu iepriecināt – sākot ar ziediem līdz pat kopīgiem piedzīvojumiem. Lasi tālāk un smelies iedvesmu, ar kādu dāvanu doties uz izlaiduma svinībām.

Ziedi un baloni

Neiztrūkstoša izlaiduma sastāvdaļa ir ziedi. Grieztie ziedi, puķu pušķi, augi podiņos vai pat ziedu sēkliņas - esi radošs un pārsteidz absolventu. Parūpējies, lai ziedus būtu ērti turēt un tiem nebūtu ērkšķu vai citu asumu, kas varētu sadurt rokas vai ieplēst drēbes. Pievērs uzmanību arī tam, lai ziedi nekrāsotu, nesabojājot apģērbu.

Ja zini, ka absolventam ziedi nepatīk vai nav iespēja tos iegādāties, laba alternatīva dāvanas idejai ir baloni. Tie ir koši, pamanāmi, rada svētku sajūtu un priecēs ilgāk nekā ziedi. Ar hēliju piepūsts balonu pušķis noteikti izraisīs smaidu absolventa sejā.

Saldumi

Kam gan negaršo saldumi! Maisiņš ar absolventa mīļākajiem gardumiem vai kādi īpaši sarūpēti našķi šai dienai ir lieliska dāvanas izvēle. Tā kā izlaidumi visbiežāk notiek jūnijā, kad ārā laiks lutina, izvēlies tādus saldumus, kas spēs izturēt sauli un karstumu. Telpā vienmēr ir karsti, līdz ar to šokolādes konfektes šoreiz labāk atstāt mājās vai uzdāvināt pēc svinīgā pasākuma.

Rotaslietas

Dāvana absolventei, kas būs aktuāla vienmēr un ļaus atcerēties izlaidumu arī pēc vairākiem gadiem. Tas var būt īpašs kulons ar gravējumu, eleganta rokassprādze vai skaisti auskari. Ierasts, ka katram absolventam no skolas par piemiņu paliek gredzens, ko pasniedz žetonvakarā. Tā ir tradīcija, kas salidojumā ļauj sajust vēl lielāku piederību savai skolai.

Nauda

Reizēm valda uzskats, ka naudu dāvina tad, ja iztrūkst radošuma dāvanas sarūpēšanā. Taču tā nebūt nav. Ja zini, ka absolvents krāj naudu kādam lielākam pirkumam, vari palīdzēt šī mērķa sasniegšanā. Nauda noderēs arī gadījumā, ja nespēj izlemt, kas tieši absolventam vajadzīgs un kas viņu iepriecinātu.

Padomā par interesantu pasniegšanas veidu. Vari iedvesmoties no idejām internetā. Vari dāvināt to kopā ar krājkasi, ielikt maciņā, sagatavot interesantu aprakstu un to visu ierāmēt rāmītī vai iegādāties jau gatavus naudas pasniegšanas noformējumus.

STENDERS dāvanu komplekts

Reizēm vislabākā dāvana, kuru vari uzdāvināt, ir laiks sev. Pēc intensīva mācību gadu dāvini dāvanu, kas ļaus parūpēties par savu labsajūtu. STENDERS dāvanu komplekti ir glīti iesaiņoti un gatavi pasniegšanai. Tajos atradīsi kvalitatīvu un funkcionālu, ziemeļu dabas iedvesmotu ķermeņa kopšanas kosmētiku: ķermeņa krēms, ķermeņa skrubis, vannas bumba vai vannas putas, kas viens otru papildinās, ļaujot izbaudīt gan pilnu mazgāšanās ciklu ikdienā, gan īpašu vannas rituālu. Aromātiska un labu sajūtu piepildīta dāvana absolventēm, kas ir aktuāla ikvienai meitenei un sievietei.

Piedzīvojums

Kopīgs piedzīvojums pēc izlaiduma svinībām ar absolventu, draugiem un ģimeni - atmiņā paliekoši un īpaši. Varat apvienot spēkus, idejas un līdzekļus, lai visi kopā sarīkotu neaizmirstamu pārsteiguma piedzīvojumu. Dodaties izbraucienā pa Latviju, apmetaties viesu namā, izbaudāt ūdenspriekus, kārtīgi izdejojaties, lai šī diena vienmēr asociējas ar sirsnīgu būšanu kopā, smiekliem un gandarījumu par paveikto.

Dāvanas izvēle

Lai arī kāda būs dāvanas izvēle, absolvents noteikti priecāsies par laiku, ko būsi veltījis tās meklēšanā un iesaiņošanā. Esi klāt izlaidumā un priecājies līdz ar absolventu par paveikto.

APMAKSĀTA REKLĀMA