Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Ekonomika

Igaunijas uzņēmums iesaistās labdarības projektā "Paēdušai Latvijai"

Igaunijas gaļas pārstrādes uzņēmums "Noo Lihatoostus", kas Latvijā pazīstams ar preču zīmi "Noo Cepeškungs", no šodienas uzsāk akciju projekta "Paēdušai Latvijai" atbalstam. Uzņēmums ziedos vienu santīmu no katras martā un aprīlī pārdotās pilndūmu desas un serveldādes.

Akcijas produktiem: "Parmezāna pilndūmu desa 285g", "Svētku pilndūmu desa 285g", "Pepperoni pilndūmu desa 285g", "Rīgas servelāde 250g", "Tērvetes servelāde 250g" pievienota lente, kas informēs pircēju par atbalsta akciju.

Akcijas mērķis ir savākt pēc iespējas vairāk līdzekļu, lai sniegtu palīdzīgu roku krīzes skartajām Latvijas ģimenēm.

AS "Noo Lihatoostus" ir sociāli atbildīgs uzņēmums, kas iesaistās labdarības akcijās ne tikai Latvijā, bet arī Igaunijā.Tas dibināts laikā, kad Baltijas valstis atguva savu neatkarību. Uzņēmīgs un pieredzējis gaļas pārstrādes tehnologs Toomas Kruustuks pirms 18 gadiem izveidoja gaļas pārstrādes uzņēmumu, piesaistot vietējo Igaunijas kapitālu. Šo gadu laikā, mērķtiecīgi attīstoties, uzņēmums kļuvis par vadošo gaļas pārstrādātāju Igaunijā un pārliecinoši uzsācis savu darbību Latvijā, Lietuvā un Somijā.

Latvijā uzņēmums uzsāka savu darbību pirms četriem gadiem, piedāvājot Latvijas patērētājam tehnoloģiski inovatīvus produktus ar preču zīmi "Noo Cepeškungs". "Noo Cepeškungs" produkti ar savu kvalitāti guvuši atzinību Latvijas patērētāju vidū, par ko liecina katru mēnesi augošais apgrozījums. Šobrīd "Noo Cepeškungs" produkti nopērkami visos Latvijas mazumtirdzniecības tīklos.

Uzņēmums par galveno savu mērķi izvirzījis ražot kvalitatīvus, veselīgus produktus, izmantojot vietējās izcelsmes gaļu!