Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA: Noskaidro, kādu partneri tu gaidi?

© F64

3.lapa

ASC Jaunavā à DSC Zivīs

Attiecības nebūs garlaicīgas, ja izvēlēsies Zivju raksturojumam atbilstošu partneri. Gaidāmas spēcīgas, lai gan pretrunīgas emocijas.

Jaunavas uzņemas rūpes par materiālo dzīves pusi, ļaujot Zivīm peldēt jūtu okeānā. Jaunava gan parasti skaļi klāsta, cik viņai svarīgi, lai otrs visu mācētu darīt, tomēr patiesībā tas tā nav, jo viņa pati visu var. Jaunavai vajag tieši emocionālo atbalstu, līdzjūtību. Svarīga emocionālā saskaņa, arī seksuālā, tomēr - mazāk.

Iepazīšanās iespējama ūdeņu tuvumā, kādā jūrmalas kūrortā, arī slimnīcā vai koncertā, labdarības sarīkojumā, baznīcā.

Ar laiku Jaunavu Zivju sapņainība, nepastāvība gan sāk kaitināt. Praktiskā Jaunava mēģina, tā sakot, noraut dzīvei plīvuru un parādīt to skaudrajā patiesības gaismā, ko Zivis spītīgi atsakās redzēt. Vēl vairāk - Zivis tas sadusmo.

Jaunavām der savas domas biežāk paturēt pie sevis un kritikas krupi norīt - un dzīve abiem kļūs jaukāka. Pat ja otru nesapratīsi, iestāsies tik ļoti vajadzīgā saticība un miers.

Tipiskākas kopdzīves problēmas ir arī mānīšanās, krāpšana un savstarpēja nesaprašanās. Ja attiecības pajūk, Jaunavas ilgi un skaļi par to runā, sak’, re, kā viņa/viņš piekrāpa, re, kā nekas nesanāca, tomēr patiesībā diezgan ātri attopas un sameklē jaunu atbalsta punktu.

ASC Svaros à DSC Aunā

Svarus Auni traki kaitina, un viņi nereti plēšas, tomēr pievilcība slēpjas faktā, ka vienmēr šaubīgie Svari jūt magnētisku pievilcību pret cilvēkiem, kuri ir noteikti, skaidri zina, ko grib, un to arī izlēmīgi dara.

Uzmanību piesaista spilgti, sportiska tipa, aktīvi, aizrautīgi cilvēki, kuri uzņemas attiecību organizēšanu - aplido, izdomā, kurp doties, rezervē galdiņus kafejnīcā un tā tālāk. Vārdu sakot, triecienā atrisina jebkuru jautājumu un problēmu. Aplidošanai jābūt spilgtai un skaistai, un - aktīvai. Svarīgs ir gan fiziskais, gan garīgais spēks, kuru labi izjūt arī apkārtējie. Svaru cilvēks šajās attiecībās ir pasīvs, taču tikai nosacīti - viņš sagatavo augsni, lai aktīvais Auns sāktu rīkoties, savukārt vēlāk ir tas, kurš attiecības uztur. Svariem vienkārši ļoti grūti padodas jebko iesākt, jo viņus māc mūžīgas šaubas un nedrošība. Viņi gan darīs visu, lai piesaistītu pievilcīgas personas uzmanību, taču paši sarunu nesāks. Partneris var būt sportists, policists, autobraucējs, karavīrs.

Iepazīšanās iespējama kritiskās situācijās, kad aktīvais Auns steidzas palīgā, momentāni reaģējot.

Nereti te rodas mīla no pirmā acu uzmetiena, jo iespaids vienam uz otru ir ārkārtīgi spēcīgs. Attiecības nebūs harmoniskas, taču konflikti ir atrisināmi. Auns spēj sagādāt Svariem arvien jaunus, spilgtus pārdzīvojumus, iespaidus, piedzīvojumus un degsmi.

Attiecību klupšanas akmeņi: partnera raupjums, vardarbība, emocionālie sprādzieni. Tas Svarus biedē un nogurdina. Īpaši tas raksturīgs tiem Auna cilvēkiem, kuri savu Marsa enerģiju nespēj iztērēt darbā. Šķiršanās parasti notiek partnera iniciatīvas dēļ, un kopā saiešana maz iespējama - abas zīmes ir kardinālās, tātad - kas nolemts, tas nolemts. Šķiršanās mēdz būt strauja un sāpīga, tomēr ilgstoši ar to nenēsājas riņķī. Pārdzīvo dziļi, izsāp «līdz aknām» un dzīvo tālāk.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā