Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Gada horoskopi - ko sola Dzeltenais Zemes Suns?

© https://ytemagazine.com

3.lapa

VĒRSIS (1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Vērsi šogad pārsteigs virkne negaidītu, neplānotu notikumu. Viņam jābūt piekāpīgam, jāpiebremzē sava spītība un lepnums, jāmācās pieticība. Vērsis vienmēr tiecas uz pilnību, un nekas nespēj viņu no šī nodomātā ceļa novirzīt. Tomēr šogad Vērsim nāksies pāris soļus paspert atpakaļ un bruņoties ar pacietību, jo - veiksme nāks, bet ne tik knaši un viegli, kā gaidīts. Ceļā būs šķēršļi un grūtības, taču Vērsis ar sev raksturīgo pašcieņu tās pārvarēs. Problēmas ieteicams risināt uzreiz, neļaut tām sakrāties.

Mīlas dzīve

Ģimenes dzīve ritēs stabili un mierīgi. Problēmas var rasties no pavisam negaidītas puses, piemēram, kāda attāla radinieka. Labāk piekāpties, kaut arī pašam taisnība, jo tas saglabās mieru un melnā svītra beigsies ātri, pretējā gadījumā strīdi ievilksies uz ilgu laiku. Ieteicams neniecināt mazās ģimenes pasēdēšanas - tās sniegs enerģiju. Vientuļie Vērši var līksmot, jo gads būs pilns neaizmirstamu randiņu, romantisku attiecību un dzirkstoša flirta. Īpaši izteikti - otrajā pusgadā. Tikai - ar panākumiem labāk skaļi nelielīties, Sunim tas dikti nepatīk!

Darbs un nauda

Gada sākums būs pagrūts. Vērsis meklēs jaunas piepelnīšanās iespējas, tādas, kur nav īpaši jāpiepūlas. Jāpievērš uzmanība, vai mērķis ir cēls un līdzekļi - tīri. Haltūras, apmāns, iedzīvošanās uz citu rēķina pagriezīsies pret pašu. Sunim svarīgi, lai Vērsis pārdomātu savas vērtības un saprastu, ka ne visu šajā dzīvē var mērīt ar naudu. Gada beigās iespējama palielas naudas summas ienākšana, un Vērsis beidzot varēs pievērsties privātajai dzīvei un radošām nodarbēm. Priekšniekiem Vēršiem jākļūst lojālākiem, demokrātiskākiem.

Pašsajūta

Tiem Vēršiem, kas pieraduši rūpēties par savu veselību, gads nepatīkamus pārsteigumus nesagādās. Vērsis jau vispār izceļas ar savu lielisko pašsajūtu un izturību, tas palīdz viņam strādāt diezgan saspringtā ritmā un vēl tikt galā ar sadzīvi. Tomēr ilgstoši to jūgu vilkt nevajadzētu, tāpēc, kad ir iespēja, ieteicams atpūsties pilnvērtīgi. Vērsim strādājot raksturīgi «aizmirst» paēst - arī tam jāpaseko īpaši.

Suņa dāvana Vērsim: labākas attiecības ar apkārtējiem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā