Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Gada horoskopi - ko sola Dzeltenais Zemes Suns?

© https://ytemagazine.com

2.lapa

ŽURKA (1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Suņa gads Žurkai solās būt mierīgāks nekā iepriekšējais, lai gan izmaiņas var būt gan darbā, gan privātajā dzīvē. Suns pret Žurku attiecas labvēlīgāk, tomēr ir arī prasīgs un stingrs. Slinkums un liderība paciesta netiks! Labi veidot stratēģiju nākotnei. Ieteikums nebēgt no grūtībām, pat ja ir tāda iespēja, bet labāk analizēt savas darbības un problēmas risināt paša spēkiem. Tas dos spēcīgu grūdienu pašattīstībai. Pret visām pārmaiņām vēlams attiekties filozofiskā mierā. Iespējams eksotisks ceļojums!

Mīlas dzīve

Žurkas sabiedriskums, enerģija un šarms šogad pievērsīs pastiprinātu uzmanību. Labs laiks arī laulības noslēgšanai - Suns, tā teikt, sniegs savu svētību šai savienībai, ar vienu noteikumu - ja Žurka apprecēs Īsto un Vienīgo. Tāpēc galvenā rūpe - neiegrābties vēja ziedā.

Ģimenes cilvēkiem var uzpeldēt senas un jau aizmirstas kļūdas un sānsoļi. Problēma jārisina, nevis jāslapstās. Starp citu, Suns neatbalsta ārlaulības sakarus, tāpēc ar šo lietu šogad uzmanīgi!

Darbs un nauda

Uzņēmējiem veiksmīga gada otrā puse. Ja šaubīgajiem izdosies atrast uzņēmuma darbības pareizo virzienu un apsteigt sāncenšus, gaidāmi pat izcili panākumi. Savukārt algotajiem darbiniekiem labāk netiekties uz kardinālām pārmaiņām. Tenkām nevajag pievērst uzmanību - tās pavērsīsies pret pašiem baumotājiem, un Žurkas reputācija necietīs. Miljonus šogad diez vai izdosies nopelnīt, toties varēs izvairīties no neatrisināmām finanšu situācijām. Finanšu darījumos jāievēro likums un ētika.

Pašsajūta

«Dzīst kā sunim» - šis teiciens šogad darbosies! Labs laiks, lai beidzot izārstētu vecas, ielaistas kaites. Labi darbosies arī pašiedvesma. Pērn Žurkām nācās krietni nopūlēties, tāpēc organismam nepieciešamas pozitīvas emocijas, kas spirdzina miesu un garu. Tam lieliski līdzēs vienkāršais, vecais, labais dienas režīms - labs miegs, fiziskās aktivitātes svaigā gaisa.

Suņa īpašā dāvana Žurkai: uzticami draugi, kas sniegs atbalstu jebkurā situācijā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā