Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ko tev zvaigznes sola maijā?

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

HOROSKOPI   maijs, 2018.

AUNS

Vairāk nekā citkārt par sevi atgādinās intuīcija. Uzticies tai un ieklausies sevī, iekšējās sajūtas nepievils. Diezgan liela skriešana starp mājas un darba pienākumiem. Varbūt pat jāizvēlas prioritātes, kas šobrīd svarīgāk - rūpēties par saimniecību un savējiem vai veidot karjeru. Šis ir labs periods jauniem sasniegumiem profesionālajā jomā un mācībām.

VĒRSIS

Radošs, bet nemierīgs laiks. Ja esi saistīts ar māksliniecisko jomu vai hobiju, tad no šīm nodarbēm gūsi daudz prieka, turklāt tevi pamanīs un novērtēs. Dienas skries ātri, un dažkārt radīsies situācijas, ko nav iespējams ietekmēt. Noskaiti līdz desmit un neļaujies stresam. Var rasties iespējas pavairot ienākumus, bet, ja nāk jauns darba un karjeras piedāvājums, tad rūpīgi izvērtē.

DVĪŅI

Daudz dzirkstošas enerģijas, būsi noskaņots darbīgi un kaldināsi jaunus plānus. Tavā dzīvē var ienākt interesanti cilvēki, kas kļūst par draugiem vai biznesa partneriem. Iesaistoties jaunos projektos, noformē visu juridiski korekti un nekautrējies līdz sīkumam izrunāt naudas lietas. Esi uzmanīgs ar banku tēmu, neaizņemies un nepērc dārgas lietas līzingā. Vari doties izbraucienos.

VĒZIS

Labs laiks ceļojumiem - vilinās tālas zemes un jauni iespaidi. Ja iespējams, paņem atvaļinājumu un dodies turp, kur sen jau esi vēlējies. Darbā šobrīd īpaši panākumi nav gaidāmi, tāpēc labāk velti laiku sev un ģimenei. Attiecībās ar mīļoto cilvēku jāgādā par saskaņu. Ja rodas domstarpības, skaties, ko pats dari, kā izturies. Brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta iepazīšanās.

LAUVA

Labprāt piedalīsies sabiedriskajā dzīvē, apmeklēsi kultūras pasākumus un satiksies ar draugiem. Tas sniegs prieku un uzlādēs ar pozitīvām emocijām. Iegūsi arī interesantus paziņas. Tajā pašā laikā mājās būs daudz pienākumu, bet tu ātri tiksi ar tiem galā - labs laiks interjera atsvaidzināšanai un saimniecības darbiem. Profesionālajā jomā var pavērties jaunas iespējas.

JAUNAVA

Sekmīgi atrisināsi dažādus lietišķos jautājumus - vari kārtot darīšanas iestādēs vai bankās, kā arī risināt sarunas ar komunālajiem dienestiem. Mājās jāgādā par saticību: nestrīdies par niekiem un nekritizē savējos, tādējādi izvairīsies no spriedzes un konfliktsituācijām. Darbā parādīsi sevi no vislabākās puses, iespējams kāds vilinošs karjeras piedāvājums.

SVARI

Jāstrādā ar iedvesmu, tad panākumi garantēti. Iespējams, atradīsi interesantu, oriģinālu pieeju arī visnotaļ racionāliem jautājumiem. Ja tev piedāvā karjeras kāpienu, tad vispirms apspriedies ar mājiniekiem, kā viņi uz to raugās. Jo skaidrs, ka liela slodze darbā ietekmē arī privāto dzīvi. Tajā pašā laikā šis ir īstais brīdis palielināt ienākumus, kā arī sekmīgi ieguldīt.

SKORPIONS

Jauni plāni. Lieti noderēs iepriekš uzkrātā pieredze, kā arī draudzīgi padomi. Lielisks laiks informācijas apmaiņai, jaunām zināšanām, mācībām un izzinošiem braucieniem. Lietišķās lietās visam vajadzētu izdoties - pratīsi pamatot viedokli un tiksi skaidrībā ar dokumentiem. Taču atceries, ka ir pavasaris un arī privāto dzīvi nevar atstāt novārtā. Brīži ar mīļoto būs romantiski.

STRĒLNIEKS

Būsi noskaņots vērienīgiem saimniecības darbiem, varētu pat teikt, ka galvā rosās «Napoleona plāni». Daudz kas ies no rokas un izdosies patiešām labi. Darbā vai biznesā var rasties iespējas palielināt ienākumus, taču jābūt uzmanīgam banku lietās - neuzņemies kredītsaistības. Ja plāno atvaļinājumu, tad ir vērts kaut kur aizbraukt, doties pārgājienā, iesaistīties sportiskās aktivitātēs.

MEŽĀZIS

Neļauj vaļu emocijām, jo to iespaidā netiks pieņemti tie labākie lēmumi. Vajag atrast laiku mierīgām pārdomām. Turklāt, ja gatavojies kaut ko mainīt mājas dzīvē un saimniekošanā, tad apspriedies ar savējiem. Pretējā gadījumā var izcelties sīki strīdiņi. Pavasaris sola krāsainus piedzīvojumus attiecību jomā - pāriem jaunas dzirkstis, brīvajiem ļaudīm interesanta iepazīšanās.

ŪDENSVĪRS

Enerģija mutuļos, un tu ar savām idejām un aizrautību iedvesmosi citus. Laiks lieliem darbiem! Interesantas iespējas var pavērties karjerā vai biznesā, būsi citiem autoritāte, un cilvēki labprāt tevī ieklausīsies. Tadīsies oriģinālas ieceres par peļņu. Tomēr esi uzmanīgs un sargies no «izdegšanas», ja esi daudz strādājis, tad arī mierīgi jāatpūšas.

ZIVIS

Mājas pienākumi un saimniecības darbi būs pirmajā vietā. Radīsies dažādas ieceres, kā izdaiļot mājokli vai āra teritoriju. Piemērots brīdis nelielam kosmētiskajam remontam un dārzkopības darbiem. Iespējams, tiksi aicināts iesaistīties dažādās saviesīgās un sabiedriskās aktivitātēs. Tas sniegs prieku un pozitīvas emocijas, tikai bohēmiskas izklaides ar mēru!