Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Pasaulē

Krievijas Ārējās izlūkošanas dienests Putinam nodevis prognozi par precīzu datumu kara sākumam ar NATO

© SCANPIX

Krievijas Ārējās izlūkošanas dienests Putinam nodevis prognozi ar precīziem datumiem, kad sāksies lielais karš ar NATO, bet viss atkarīgs no “specoperācijas” rezultāta, atsaucoties uz saviem avotiem ziņo portals dialog.ua.

Liels karš starp Krievijas Federāciju un NATO dalībvalstīm varētu sākties jau šogad. Šādu paziņojumu publicējis Krievijas “Telegram” kanāls “Kremlovskaja tabakerka”, atsaucoties uz datiem no saviem avotiem Krievijas Ārējās izlūkošanas dienestā.

Tomēr kā visticamāko datumu liela kara sākumam starp Krievijas fedrāciju un NATO avots nosauc 2025.-2027.gadu. Šāds dokuments ar Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta prognozi, kā precizē resurss, nodots Kremļa vadītājam Putinam. Tajā pašā laikā viens no sarunu biedriem izdevumam stāstīja, ka eksperti devuši ieteikumus, lai sagatavotos nopietnai militārai sadursmei ar Rietumiem, un tas ir iespējams arī šobrīd.

Kas attiecas uz paziņotajiem datumiem no 2025. līdz 2027. gadam, tad saskaņā ar publiskoto informāciju "konflikts ar lielu varbūtības pakāpi sāksies šajos datumos". Visbeidzot, atsaucoties uz informāciju, kas saņemta no cita izlūkošanas avota, resurss piebilda, ka daudz kas ir atkarīgs no tā kā un kad beigsies “specoperācija”.