Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Diena, kad vēlams būt līdzsvarotiem un pieticīgiem

Diena, kad vēlams būt līdzsvarotiem un pieticīgiem, sekot principiem, turklāt tas nebūs grūti. Maz ticama ideāla harmonija attiecībās un miers dvēselē, bet diena varētu nebūt slikta, ja neieciklēsieties uz slikto un nepatīkamo. Nav ieteicams atkal gaismā celt senus strīdus, neveiksmīgas idejas, atgādināt nelaikā izteikto. Nav ieteicams turpināt dialogu, kas jau reiz nav nesis veiksmi, pat ievedis strupceļā. Ļoti ieteicams ievērot labas uzvedības likumus. Ja plānojat ballītes vēlā vakarā, zvaigznes saka – esiet gatavi pārsteigumiem, uztraukumiem, arī plānu maiņai.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Ļoti ieteicams ievērot labas uzvedības normas, pieklājību ģērbšanās stilā, arī partnerattiecībās. Ne tas labākais laiks vienpusējai iniciatīvai pat tad, ja esat pārliecināti, ka tā nāks par labu attiecībām. Cieniet tos, kas nepavisam nevēlas pievienoties jūsu viedoklim. Jebkurā saskarsmē šodien īpaši labi ievērot elementāras pieklājības normas.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Zvaigznes atgādinās par harmoniju sīkumos. Ir vērts uzturēt labvēlīgus kontaktus ar kolēģiem un paziņām, bet jo īpaši svarīgi dzīvot saskaņā ar tiem, kas vistuvākajā apkārtnē, arī kaimiņiem. Labāk nostiprināt veselīgu neitralitāti, nav vērts noskaidrot attiecības.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Samērā neitrāla un harmoniska diena. Ja apstākļi ļauj, ir vērts pievērsties vienkāršam hobijam. Ieteicams intensīvi komunicēt ar jauniem cilvēkiem, bet vakara ballīti labāk rīkot senu draugu lokā. Arī radu sanākšana būs īstajā laikā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Neļaujieties kārdinājumam turpināt neizdevušos dialogu. Interesantas un vērtīgas būs tikai tās diskusijas, kas jau ir radījušas kādu konkrētu rezultātu. Ja neesat sadzirdēts, ir vērts paņemt pauzi. Nestrīdieties ar tiem, kas jūs vienkārši nesaprot. Klusēšana būs vislabākais veids, kā uzturēt attiecības.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Jābūt ļoti uzmanīgiem kontaktos. Uzsāktā saruna, jauna iepazīšanās nesola turpinājumu. Nav izslēgts, ka kļūsiet noslēpumaini, noslēgti un pat kautrīgi, jo tā īsti nespēsiet izteikt savas domas. Sadarbība un izklaide ieteicama tikai ļoti labi pazīstamu cilvēku lokā. Nav ieteicams plānot vēla vakara pasākumus, jo kāds pārsteigums var kardināli mainīt plānus.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Labāk rīkoties saskaņā ar apstākļiem, cenšoties nepārkāpt ne savas, ne citu intereses. Lai garastāvoklis paliktu līdzsvarots un rāms, nevajag pārdzīvot par bijušo, pārāk pieskaņoties citu gaumei, savu veiksmi mērīt ar citu panākumu mērauklu. Ja kādai iniciatīvai nav rezultāta, tas, visticamāk, ir tikai uz labu. Nav ieteicams slēgt vienošanās.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Visvairāk būsiet nodarbināts ar iepriekšējo dienu problēmām. Ieteicams nedaudz atslābināties un nebaidīties par to, ka var notikt tā, kā neesat gribējis. Ja nožēlojat par iepriekš izteiktiem vārdiem, šī nav īstā diena vainas nogludināšanai.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nav ieteicams steigties ar iniciatīvām – lai vai cik lieliski tas izskatītos teorijā, praksē viss būs citādi un ne tik lieliski. Sakopojiet spēkus, gatavojieties iecerētajam. Jebko izdosies īstenot, ja uzturat labas attiecības ar līdzcilvēkiem, savas intereses, gaumi un vajadzības nelieciet augstāk.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Zvaigznes neiesaka atteikties no komunikācijas ar domubiedriem. Pat ja dialogs nav izdevies, tieši uzturēšanās neformālā vidē jums būs lietderīga. Zvaigznes uzturēs interesi par sociāliem notikumiem. Nav ieteicams pievērsties rutīnas darbiem, pievērsties jaunu projektu «kalkulācijai».
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Ne visi būs apmierināti ar sevi un partneri, bet zvaigznes uzstājīgi iesaka nepārvilkt svītru attiecībām. Iespējas nav izsmeltas, ļoti drīz par to pārliecināsieties. Jebkurā gadījumā – nav ieteicams steigties ar akcijām, satraukties par kādu neizdevušos dialogu. Jūs interesējošs cilvēks tuvākajā laikā dos ziņu par sevi.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Zvaigznes pasargās no kļūdām. Apstākļi neļaus pieļaut muļķības, kas, visticamāk, tiktu izdarītas emociju uzplūdā. Ja liktenis aizšķēršļo ceļu uz mērķi, jums patiešām nepieciešams pārtraukums. Laba diena, ja ievērosiet mērenību, sekosiet ētiskām normām un likumam.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Neitrāla diena, bet jebkurš līdzsvars būs ļoti trausls. Ja viss ir kārtībā, neizaiciniet likteni: katastrofa maz iespējama, bet vairāki nepatīkami mirkļi gan iespējami. Zvaigznes iesaka rēķināties ar citu interesēm, neuzstiept savu gaumi. Nav arī ieteicams citiem uzbāzties ar savu personisko darbu detaļām.