Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Izklaide

TOP 22 Rīgas restorāni, kuri šovasar noteikti jāapmeklē

2.lapa

liveriga.lv

BIBLIOTĒKA №1 Restorāns

"BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns" ir viens no labākajiem modernās latviešu virtuves restorāniem Rīgā. Izsmalcināts interjers, dažādām garšām niansēta un meistarīga virtuve un pārdomāts Itālijas vīnu klāsts. Vieta, kur no malas tvert Rīgas pulsu un baudīt meistarīgi pagatavotu maltīti.

Restorāna virtuve ir izsmalcināta - tajā atrodama gan virtuves klasika, gan jūtams modernās virtuves eksperimentālais pieskāriens. Vīna baudītājus patīkami pārsteigs ļoti plašais Itālijas vīnu klāsts.

Pilnīgi noteikti šeit meistarīgi pavāri jums pasniegs arī tradicionālus latviešu ēdienu mūsdienīgā izpildījumā. Piemēram, piena jēra ciskas steiks, kas lēni cepts pļavu sienā un tiek pasniegts ar pikantiem aunazirņiem un teļa gaļas buljona mērci. Piedāvājumā arī nogaršojami deserti, kas raksturīgi tikai modernajai latviešu virtuvei. Piemēram, viegli putots biezpiena krēms ar rupjmaizi, smiltsērkšķu tapioku, ziedputekšņiem, mežrozīšu sīrupa lāsēm, ko iespējams baudīt ar kādu no deserta vīniem.

"BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns" ir vienīgais restorāns Baltijas valstīs, kam piešķirts ietekmīgā izdevuma "Wine Spectator" Award of Excellence 2013 un 2014 par tā izmeklēto vīna karti.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā