Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS. Pasaules slavenības parāda skolas laika bildes

Dženifera Lopesa © Scanpix

Slavenības parāda skolas laika bildes

Dženija no rajona

Latīņamerikāņu popdīva un Holivudas aktrise Dženifera Lopesa (48) vidusskolas laikā nēsāja pavisam īsu frizūru un vairāk izskatījās pēc kaimiņsētas puikas. Pati zvaigzne nekad nav slēpusi savu skarbo bērnību un to, ka augusi nabadzīgā ģimenē, Ņujorkas Bronksas rajona nelabvēlīgākajā daļā. Neraugoties uz to, viņas puertorikāņu izcelsmes vecāki ziedojās bērnu labā, jo Lopesa deju un mākslas nodarbības apmeklēja no piecu gadu vecuma. Vēlāk kļuvusi jau par slavenu aktrisi un dziedātāju, viņa uzrakstīs hitu ar nosaukumu «Dženija no rajona», kurā stāsta par sevi un to, ka nav aizmirsusi no kurienes un kādiem sabiedrības slāņiem ir nākusi.

Šis foto ir tapis 1986. gadā, kad Dženifera uzsāka mācības Prestonas vidusskolas pēdējā klasē Bronksā. Mācību gada beigās viņa bija ieguvusi savu pirmo debijas lomu kinofilmā «Mana mazā meitene», pēc kuras viņa nolēma, ka kļūs par Holivudas zvaigzni. Pamatojoties uz žurnāla «Forbes» datiem, Dženifera Lopesa ir bagātākā aktrise Holivudā no Latīņamerikas.

Nākamais seksīgākais planētas vīrietis

Tāds izskatījās Holivudas zvaigzne, aktieris un režisors Džordžs Klūnijs (56) 1976. gadā Augustas vidusskolā Kentuki štatā, uzsākot mācības 10. klasē. Togad jauneklim Džordžam pat vispārdrošākajos sapņos nerādījās iespēja, ka kādreiz viņš kļūs par cienījamu amerikāņu kino profesionāli un pat Holivudas sekssimbolu, kurš ne vienu vien reizi tiks dēvēts par iekārojamāko vecpuisi un seksīgāko vīrieti pasaulē. Foto redzama Klūnija mazliet deformētā seja, kas bija izslimotās un veiksmīgi pievārētās vienpusējās sejas paralīzes jeb Bella paralīzes sekas.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv